Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ελένη Δήμου μέσα από το νοσοκομείο - Θέλω να πεθάνω σπίτι μου και οχι εδω μεσα

Ελένη Δήμου μέσα από το νοσοκομείο - Θέλω να πεθάνω σπίτι μου και οχι εδω μεσα

Για την κατάσταση της υγείας της μίλησε μέσα από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται η Ελένη Δήμου.

Η τραγουδίστρια, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day αρχικά ανέφερε:

«Ψυχολογικά είμαι χάλια, δε το παλεύω γιατί αυτή η μοναξιά του covid δε υπάρχει αυτό το πράγμα. Θέλω πάρα πολύ τον γιο μου, θέλω πάρα πολύ τον σύζυγό μου, τα ζωάκια μου, το σπίτι μου, την ηρεμία μου, τη δουλειά μου ως είχε.

Λίγο απρόσεκτα έγιναν όλα. Πιεστήκαμε πάρα πολύ για

0000

να αρχίσει το show. Φάγαμε 10, 12 και 16 ώρες το τριήμερο, ήταν πάρα πολύ κουραστικό και απ’ ότι μου λένε εδώ, οι μπολιασμενοι φτάνουν σε αυτή την κατάσταση όταν είναι πάρα πολύ κουρασμένοι. Ήμασταν και απρόσεκτοι όμως γιατί δε βάζαμε μάσκες, δε βάλαμε τίποτα. Μια τρέλα επικρατούσε.

Δε λέγανε ότι τα εμβόλια σε καλύπτουν σε μεγάλο ποσοστό; Πήρα μηχανή οξυγόνου στο σπίτι γιατί δε αγαπώ καθόλου τα νοσοκομεία, σε αντίθεση με τους γιατρούς που έχουν σώσει την ανθρωπότητα. Αυτό που έλεγα είναι ότι δε θέλω να καταλήξω στο

νοσοκομείο».

Ελένη Δήμου μέσα από το νοσοκομείο: «Θέλω να πεθάνω σπίτι μου»

«Το οξύμετρο ήταν μια πάνω μια κάτω. Είναι δυνατόν να υπάρχουν αμπόλιαστοι άνθρωποι σε μια χώρα; Μη διακινδυνεύετε τη ζωή μας, σας παρακαλώ πολύ. Οι γιατροί έκριναν από την πρώτη εβδομάδα ότι έπρεπε να φύγω από το σπίτι, εγώ επέμενα και έλεγα όχι.

Δεν αισθανόμουν τίποτα, δύσπνοια ή δυσκολία, έπαιρνα όμως αντιπυρετικά και δε άφησα τον πυρετό μου να εξελιχθεί και αυτό με έριχνε. Μιλώντας με γιατρούς με έπεισαν να έρθω στο

νοσοκομείο αφού κάποια στιγμή ξύπνησα και ένιωθα βάρος στο στήθος. Είπα όμως ότι αν χρειαστεί να μου κάνουν διασωλήνωση, όχι, θέλω να πεθάνω σπίτι μου», πρόσθεσε η Ελένη Δήμου.

«Με έχει πάρει πάρα πολύ από κάτω ψυχολογικά. Μιλάς μεν στο τηλέφωνο, με βιντεοκλήση, αλλά γενικά δε Φοράω αυτή τη κάσκα συνεχώς που με πιέζει πάρα πολύ στο πρόσωπο και μου φωνάζουν τα παιδιά να μην τη βγάζω γιατί θα αναγκαστούν να με διασωληνώσουν. Πρέπει να τη φοράω συνέχεια ακόμα και στον ύπνο.

Λυπάμαι τους ανθρώπους που δε έχουν καταλάβει για πόσο σοβαρό πράγμα μιλάμε. Είναι κρίμα από τον Θεό. Αν θέλετε να πεθάνετε αμπόλιαστοι να πάτε να

πεθάνετε χωρίς να παίρνετε στο λαιμό σας τους άλλους. Φαντάζομαι σήμερα θα κάνουμε πάλι εξετάσεις. Ακολουθώ θεραπεία κανονικά», κατέληξε.

Leave a Comment