Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ελένη Φουρέιρα: Εκανε τεστ DNA για την καταγωγή της -Σοκαρίστηκε με το αποτέλεσμα [βίντεο]

Ελένη Φουρέιρα: Εκανε τεστ DNA για την καταγωγή της -Σοκαρίστηκε με το αποτέλεσμα [βίντεο]

Η Ελένη Φουρέιρα, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Ισραήλ, υπεβλήθη σε τεστ DNA για την καταγωγή της.

Όπως και οι περισσότεροι συμμετέχοντες του διαγωνισμού, η Ελένη Φουρέιρα, που έκανε τους πάντες να παραμιλούν με την εμφάνισή της στη Eurovision, έμαθε λεπτομέρειες για την εθνολογική και φυλετική της καταγωγή. Μάλιστα, όταν πληροφορήθηκε το αποτέλεσμα σοκαρίστηκε, καθώς είναι κατά 68,9%

ελληνικής καταγωγής.

Το βίντεο με το τεστ DNA για την καταγωγή της Ελένης Φουρέιρα

«68,9% Ελληνίδα και Νοτιοϊταλίδα», της είπε ο υπεύθυνος της εταιρείας.

«Αλήθεια; Ιταλίδα; Δεν είχα ιδέα! Περίμενε! Είμαι σχεδόν 70% Ελληνίδα; Θα βάλω τα κλάματα! Δεν είμαι Ελληνίδα, μεγάλωσα στην Ελλάδα. Αλλά νιώθω Ελληνίδα επειδή έχω την ίδια νοοτροπία. Από Νότια Ιταλία; Τι να πω;», ανέφερε η Ελένη Φουρέιρα, προσθέτοντας πως περίμενε ότι το ποσοστό της από τα Βαλκάνια (πλην της Ελλάδας) θα ήταν γύρω στο 50%, ενώ αυτό ήταν μόλις 29,8%.

«Είσαι κατά 1,3% Εβραία της διασποράς», της γνωστοποίησε ο υπεύθυνος της εταιρείας που έκανε το τεστ DNA για την καταγωγή.

Σαρωτική Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα γνώρισε την αποθέωση στο Ισραήλ μετά την εμφάνισή της στη Eurovision 2019, καθώς εντυπωσίασε με το act της. Με «αέρα» απόλυτης ντίβας ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μια πιο ρυθμική έκδοση του «Dancing Lasha Tumbai», με το οποίο η Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007.

Η εμφάνισή της με custom-made ολόσωμη φόρμα του Βρεττού Βρεττάκου δεν πέρασε απαρατήρητη από την Daily Mail, η οποία την αποθέωσε σε δημοσίευμά της. «Οι θεατές ενθουσιάστηκαν με την εμφάνισή της και χαρακτήρισαν την Ελένη Φουρέιρα “πραγματική νικήτρια της Eurovision”», έγραψε για την τραγουδίστρια που «έβαλε φωτιά» στη σκηνή.

Leave a Comment