Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ελένη Μενεγάκη - Μας έδειξε για πρώτη φορά τα τέσσερα παιδιά της

Ελένη Μενεγάκη - Μας έδειξε για πρώτη φορά τα τέσσερα παιδιά της

Φινάλε κάνει σήμερα η εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha με την

0000

παρουσιάστρια να εμφανίζεται πιο συγκινημένη από ποτέ όπως άλλωστε και όλοι οι συνεργάτες της, παλιοί και νέοι.

Μετά την αιφνιδιαστική είσοδο της Νατάσας Θεοδωρίδου στο πλατό αλλά και την αναφορά στα αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειά της που βρίσκονταν στα παρασκήνια η Ελένη Μενεγάκη δήλωσε ότι θέλει να πάει να αγκαλιάσει ένα αγαπημένο της πρόσωπό.

Τότε σηκώθηκε, κατευθύνθηκε πίσω από

τις κάμερες, αγκάλιασε και φίλησε τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο, στη συνέχεια αγκάλιασε τον μεγάλο της γιο Άγγελο ενώ έκατσε για λίγα δευτερόλεπτα μπροστά και από τις τρεις κόρες της.

Δείτε το βίντεο:

Ξέσπασε σε κλάματα ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην αγκαλιά της Ελένης Μενεγάκη – «Γιατί ρε βλάκα»;

“Ενδεχομένως να τα λέγαμε αλλού, αλλά δεν θα ερχόμουν. Εγώ τα παίρνω όλα συναισθηματικά και κάθε πράγμα θέλει τον χρόνο του να τακτοποιηθεί μέσα μου”.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είναι ένας από τους μακροβιότερους συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη. Η συνεργασία τους, ωστόσο, ολοκληρώθηκε με αρκετά σκοτεινά σημεία. Εκείνος δεν έκρυβε την πικρία του για την Ελένη Μενεγάκη στις συνεντεύξεις που έδινε. Οι δυο τους δεν είχαν μιλήσει ξανά από τότε. Μέχρι που η Ελένη σήκωσε το τηλέφωνο και τον κάλεσε στην τελευταία της εκπομπή

Ιδιαίτερα φορτισμένος, ο Γρηγόρης Γκουντάρας περπάτησε στο πλατό και έπεσε με κλάματα στην αγκαλιά της Ελένης Μενεγάκη. Εκείνη τον αγκάλιασε σφιχτά, τον φίλησε στο μάγουλο και αφού κάθισαν στις πολυθρόνες, η κουβέντα τους εξελίχθηκε ως εξής:

Γρηγόρης: Δύσκολο πολύ
Ελένη: Δηλαδή, αν εγώ δεν σε έπαιρνα τηλέφωνο να σου πω ότι θέλω να έρθεις να σε αγκαλιάσω γιατί φεύγω, δεν θα ερχόσουν από μόνος σου;
Γρηγόρης: Δεν θα ερχόμουν.
Ελένη: Γιατί ρε βλάκα; Μετά από τόσα χρόνια!
Γρηγόρης: Ενδεχομένως να τα λέγαμε αλλού, αλλά δεν θα ερχόμουν. Εγώ τα παίρνω όλα συναισθηματικά και κάθε πράγμα θέλει τον χρόνο του να τακτοποιηθεί μέσα μου.
Ελένη: Πόσο; Να γεράσω πια;
Γρηγόρης: Πολλά χρόνια και μεγαλώνουμε

Leave a Comment