Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 44χρονος Γάλλος που προκάλεσε την τραγωδία στο Πόρτο Χέλι

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 44χρονος Γάλλος που προκάλεσε την τραγωδία στο Πόρτο Χέλι

Ολοκληρώθηκε η απολογία στον ανακριτή Ναυπλίου του 44χρονου Γάλλου κτηματομεσίτη που κατηγορείται για τη ναυτική τραγωδία στο Πόρτο Χέλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος Γάλλος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή και της εισαγγελέως.

Οπως δήλωσε ο δικηγόρος του, Νίκος Εμμανουηλίδης, εξερχόμενος του δικαστικού μεγάρου Ναυπλίου, ο κατηγορούμενος για τους θανάτους των δυο αδελφών στο Πόρτο Χέλι -και τον τραυματισμό της αδερφής τους- αφέθηκε ελεύθερος με τους εξής περιοριστικούς όρους:

  • α) Την εμφάνισή του στην ελληνική προξενική Αρχή, κοντά στον τόπο κατοικίας του στο Βέλγιο, το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα
  • β) Την καταβολή εγγύησης 50.000 ευρώ, η οποία πρέπει να δοθεί μέχρι τις 16 Αυγούστου

Συνήγορος 44χρονου: Να επικοινωνήσουν μαζί μου οι συγγενείς των θυμάτων

Ο κ. Νίκος Εμμανουηλίδης, συνήγορος του Γάλλου κτηματομεσίτη, που με την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα μπορεί να

επιστρέψει στη χώρα του, εξέφρασε «για μια ακόμη φορά τη βαθύτατη θλίψη του εντολέα μου και εμού προσωπικούς προς τις οικογένειες των θυμάτων».

Ο κ. Εμμανουηλίδης παρακάλεσε τους δημοσιογράφους να μη ζητήσουν λεπτομέρειες για το συμβάν και προσέθεσε:

«Οι συγγενείς των δυο νεκρών και της τραυματισθείσης κυρίας, για την οποία εκφράζουμε προσευχές και την ελπίδα να γίνει γρήγορα καλά και να είναι κοντά μας, να επικοινωνήσουν μαζί μου γιατί είναι αναμφίβολο ότι θα επιδείξουμε την ευαισθησία που οφείλουμε στις περιπτώσεις αυτές. Και παρακαλώ αυτό να μην θεωρηθεί ως ομολογία της οποιασδήποτε ενοχικής ευθύνης».

Οι δηλώσεις του συνηγόρου του κατηγορούμενου για το δυστύχημα στο Πόρτο Χέλι:

Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: «Καθαρές» οι αιματολογικές εξετάσεις του 44χρονου κτηματομεσίτη

Λίγη ώρα νωρίτερα, είχαν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη ο συλληφθείς για τη ναυτική τραγωδία στο Πόρτο Χέλι.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των αιματολογικών, ο 44χρονος δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ προ του δυστυχήματος. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως ο Γάλλος κτηματομεσίτης παρουσιάστηκε στο Λιμενικό 12 ώρες μετά το φονικό δυστύχημα στο Πόρτο Χέλι. Ειδικοί εκτιμούν ότι σε αυτό το διάστημα ο οργανισμός του θα μπορούσε να έχει «καθαρίσει» ακόμη κι αν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος είχε μεταβεί και χθες στον ανακριτή Ναυπλίου από τον οποίο ζήτησε -και έλαβε- 24ωρη προθεσμία προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την τραγωδία στο Πόρτο Χέλι.

Περισσότερες πληροφορίες για τη ναυτική τραγωδία στο Πόρτο Χέλι σε λίγο μόνο στο iefimerida.gr.

Leave a Comment