Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ελεύθερος ο Νότης - Δε θέλω να σας πω κάτι γιατί θα σας μιλήσω άσχημα

Ελεύθερος ο Νότης - Δε θέλω να σας πω κάτι γιατί θα σας μιλήσω άσχημα

Αναβολή για εκδίκαση της υπόθεσης στις 2 Δεκεμβρίου ζήτησε ο Νότης Σφακιανάκης, μετά την σύλληψή του το βραδυ της Κυριακής στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, για παράνομη οπλοκατοχή και μικροποσότητα κοκ

0000

Βγαίνοντας από τα δικαστήρια Ευελπίδων, ο διάσημος λαϊκός τραγουδιστής, απάντησε στο πλήθος κόσμου και στους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί έξω: «Θέλω να σας πω κάτι οτι δε θέλω να σας πω κάτι γιατί θα σας πω άσχημα». Σε βάρος του Νότη Σφακιανάκηασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος με τον εισαγγελέα να τοτυ απαγγέλλει κατηγορίες για παράνομηκατοχή για προσωπική χρήση.

Νωρίτερα, ο πασίγνωστος τραγουδιστής είχε

μεταφερθεί στα δικαστήρια φορώντας χειροπέδες, τις οποίες έδειξε επιδεικτικά σηκώνοντας τα χέρια του: «Ιδού ο εγκληματίας» δήλωσε ειρωνικά στους δημοσιογράφους.

Η σύλληψη

Ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη στη λεωφόρο Βουλιαγμένης μετά από έλεγχο των αστυνομικών για δικαιολογημένες μετακινήσεις, έχοντας στην κατοχή του ένα 9αρι πιστόλι Beretta και 2 γραμμάρια

Ο Νότης Σφακιανάκης είχε το απαραίτητο SMS μετακίνησης όμως σε συνέχεια ελέγχου των αστυνομικών, εντοπίστηκε ότι η άδεια του όπλου που βρέθηκε πάνω του είχε λήξει, όμως ο ίδιος το χρειαζόταν γιατί δεχόταν απειλές για τη ζωή του. Όσο για τα δύο γραμμάρια λευκής σκόνης, ο διάσημος τραγουδιστής φέρεται ότι απάντησε «είναι αυτό που καταλαβαίνετε, είναι για προσωπική μου χρήση».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νότης Σφακιανάκης ήταν απόλυτα συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς, ενώ όταν του ανακοινώθηκε ότι πρέπει να συλληφθεί, εκείνος απάντησε: «να κάνετε τη δουλειά σας όπως πρέπει να την κάνετε».

Την υπεράσπισή του ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος δήλωσε ότι ο εντολέας του δεν κατάφερε να ανανεώσει την άδεια λόγω κορωνοϊού, ενώ αρνήθηκε ότι ο τραγουδιστής είναι χρήστης και υποστήριξε ότι τα ναρκωτικά δεν ήταν δικά του:«Αρνήθηκε ότι είναι δική του. Το αντίθετο μάλιστα», είπε προς έκπληξη όλων.

Leave a Comment