Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ελληνίδα κέρδισε τον τίτλο της καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης στην Ευρώπη

Ελληνίδα κέρδισε τον τίτλο της καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης στην Ευρώπη

Έχει κερδίσει το ευρωπαϊκό βραβείο και παραμένει στις ΤΟP επιλογές! Πρόκειται για την όμορφη μελαχρινή Ina .

Σημαντική διάκριση για τον χώρο της κατέκτησε η Ina, καθώς κατέκτησε τίτλο στον ετήσιο διαγωνισμό ανάδειξης «της πιο όμορφης και κοινωνικά ενεργής », στο δίκτυο ταινιών .


Η Ina , μάγεψε τους υπεύθυνους και τους επισκέπτες στο ειδικό site του διαγωνισμού και απέσπασε τον υψηλότερο αριθμό ψήφων από κάθε άλλη διαγωνιζόμενη. Έτσι, η Ελληνίδα ανακηρύχθηκε «καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη». Στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων γίνεται επιπλέον τιμητική αναφορά για τον μεγάλο αριθμό ψήφων που κατέκτησε η ελληνική συμμετοχή.

Στο βιογραφικό της Ina για τον διαγωνισμό αναφέρεται πως η Ελληνίδα στην εφηβεία της ήταν το αντικείμενο του πόθου για τον πληθυσμό του Περιστερίου, όπου μεγάλωσε. Ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό και τα ήταν η πρώτη της ταινία. Η ίδια δηλώνει φανατική των , γι αυτό δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να μπει στο «πετσί του ρόλου».

Η Ina είχε επιλεγεί για το ρόλο του RingGirl σε αγώνες πυγμαχίας στο Fightsports Kickboxing Tournament. Άλλες ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει η είναι το «Η επανάσταση του λαού, πάνω στη γυναίκα του υπουργού», «Ελληνίδες » και «Το Μπάτσελορ της Ina στο Μπαλί».

Τα βραβεία DDF είναι ένας ετήσιος θεσμός ανάδειξης των πιο όμορφων στην Ευρώπη που ανήκουν στο δίκτυο ταινιών .

Leave a Comment