Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ελληνίδα κέρδισε τον τίτλο της «καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης » στην Ευρώπη

Ελληνίδα κέρδισε τον τίτλο της «καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης » στην Ευρώπη

Έχει κατακτήσει το ευρωπαϊκό βραβείο και παραμένει στις κορυφαίες επιλογές! Ο λόγος για την όμορφη μελαχρινήIna .

Σπουδαία διάκριση για τον χώρο της κατέκτησε η Ina, αφού απέσπασε τίτλο στον ετήσιο διαγωνισμό ανάδειξης «της πιο όμορφης και κοινωνικά ενεργής στάρ», στο δίκτυο ταινιώνDDF.

222

Η Ina , σαγήνευσε τους υπεύθυνους και τους επισκέπτες στο ειδικό site του διαγωνισμού και απέσπασε τον υψηλότερο αριθμό ψήφων από κάθε άλλη διαγωνιζόμενη. Έτσι, η Ελληνίδα ανακηρύχθηκε «καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη». Στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων γίνεται επίσης τιμητική αναφορά για τον μεγάλο αριθμό ψήφων που κατέκτησε η ελληνική συμμετοχή.

Στο βιογραφικό της Ina για τον διαγωνισμό επισημαίνεται ότι η Ελληνίδα στην εφηβεία της ήταν το αντικείμενο του πόθου για τον αντρικό πληθυσμό του Περιστερίου, όπου μεγάλωσε. Ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό και τα «στο ΚΤΕΠ» ήταν η πρώτη της ταινία.Η ίδια δηλώνει φανατική , γι’ αυτό δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να μπει στο «πετσί του ρόλου».

Η Ina είχε επιλεγεί για το ρόλο του RingGirl σε αγώνες πυγμαχίας στο Fightsports Kickboxing Tournament. Άλλες ταινίες όπου έχει πρωταγωνιστήσει η είναι το «Η επανάσταση του λαού, πάνω στη γυναίκα του υπουργού», «Ελληνίδες » και «Το Μπάτσελορ της Ina στο Μπαλί».

Τα βραβεία DDF είναι ένας ετήσιος θεσμός ανάδειξης των πιο όμορφων στην Ευρώπη που ανήκουν στο δίκτυο ταινιών DDF.

Leave a Comment