Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Εμειναν αγαλμα οι αστυνομικοι οταν ανοιξαν τον υπολογιστη του - Τα βιντεο που βρηκαν μεσα τους αφησαν αφωνους

Εμειναν αγαλμα οι αστυνομικοι οταν ανοιξαν τον υπολογιστη του - Τα βιντεο που βρηκαν μεσα τους αφησαν αφωνους

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που ήρθαν στο φως, οι Αρχές άνοιξαν τον υπολογιστή του Στάθη Παναγιωτόπουλου και εντόπισαν ροζ βίντεακι, τα οποία εξετάζονται καρέ-καρέ.

Όπως έχει γίνει πλέον γνωστό, βίντεακι (πάνω από

0000

50 αρχεία) είχε εντοπίσει και η πρώτη καταγγέλλουσα, η οποία διατηρούσε δεσμό με τον παρουσιαστή στο παρελθόν και η απάντησή του όταν τον ρώτησε για τα βίντεακι, ήταν πως τα κρατούσε αρχείο.

Αν από την έρευνα για τα ροζ βίντεακι προκύψουν νέα στοιχεία, ο ανακριτής θα καλέσει ξανά τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για τα ψηφιακά του αρχεία, ενώ όπως

ανέφερε το Star, πρώην σύντροφοί του έχουν έρθει σε επαφή με δικηγόρους και δε αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλες καταγγελίες σε βάρος του.

Όπως εξήγησε ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος της δεύτερης καταγγέλλουσας, «μετά από άλλες καταγγελίες που μπορεί να υπάρχουν στο μέλλον, πάλι θα ξαναπεράσει την ίδια διαδικασία και πάλι ανακριτής και εισαγγελέας να αποφασίσουν την προσωρινή του κράτηση».

Αυτό που απασχολεί τη δικαιοσύνη και βάσει αυτού θα

κριθεί αν και πόσο αυστηρά θα τιμωρηθεί, είναι το αν υπήρξε οικονομικό όφελος από τη δημοσίευση των βίντεακι. Σύμφωνα με τον Γιώργο Δάκουρα, δικηγόρο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, «σε καμία περίπτωση. Ο ίδιος το έχει απαντήσει αυτό και γι’ αυτό το λόγο έχει ζητηθεί να

ελεγχθούν και όλοι οι λογαριασμοί του. Αυτό μέχρι τώρα δε έχει προκύψει (σ.σ. το οικονομικό όφελος) και όπως αναμένεται δε θα προκύψει, γιατί δε υπάρχει καμία τέτοια διασύνδεση».

Leave a Comment