Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Έμεινε άφωνος ο Φώτης Σεργουλόπουλος - Ο γιος μου με ρώτησε μπαμπά τι σημαίνει να είσαι

Έμεινε άφωνος ο Φώτης Σεργουλόπουλος - Ο γιος μου με ρώτησε μπαμπά τι σημαίνει να είσαι

Φώτης Σεργουλόπουλος: Οι δηλώσεις του Σεργουλόπουλου προβλήθηκαν στην τηλεόραση του «Mega» και την εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου και παραχώρησε συνέντευξη. Ο ίδιος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στα όσα συμβαίνουν στο θέατρο το τελευταίο διάστημα αλλά και το πώς ο ίδιος έχει αντιμετωπίσει ορισμένες καταστάσεις στη ζωή του. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε και

0000

στην σχέση που έχει αναπτύξει με τον γιο του αλλά και πώς απαντά σε ερωτήσεις που του κάνει, όπως αυτή του «τι είναι ρατσιστής».

Φώτης Σεργουλόπουλος: Όσα ανέφερε αρχικά

«Στα παιδιά απαντάς ότι ρωτάνε, δεν χρειάζεται παραπάνω πληροφορία. Θα τη φέρουνε με ερώτηση όταν θελήσουν αργότερα. Απαντάω με αλήθεια και πραγματικότητα. Προχθές ο γιος μου με ρώτησε τι είναι ο

ρατσισμός. Του απάντησα ότι ρατσιστής είναι ένας πολύ κακός άνθρωπος, ο οποίος δεν αναγνωρίζει την ελευθερία του άλλου και δημιουργεί προβλήματα για όλο τον κόσμο. Με ρώταγε για τον Τραμπ γιατί άκουγε που τον λέγανε ρατσιστή, και του είπα ότι δεν αγαπούσε τους μαύρους, ότι δεν αγαπούσε πολύ κόσμο.

Συνέντευξη Φώτη Σεργουλόπουλου: Οι δηλώσεις του Σεργουλόπουλου.

Ο Γιώργος έχει μάθει να αγαπάει τους ανθρώπους όπως είναι. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, πήγαν καλά τα πράγματα μέχρι τώρα. Δεν έχω κανένα παράπονο. Όλα μου ήρθαν πολύ καλά. Είχα μια ζωή γεμάτη, έκανα αυτό που ήθελα. Χάρηκα, διασκέδασα, βγήκα, ξόδεψα, έγινα πατέρας. Τι άλλο να θέλω»; Είπε και συνέχισε με το θέμα των καταγγελιών στο θέατρο.

Φώτης Σεργουλόπουλος: Τι είπε στη συνέχεια

«Έχω σπουδάσει ηθοποιός. Είμαι μέλος στο σωματείων Ελλήνων ηθοποιών από το 1983. Δεν θέλω να συζητάω για όλα αυτά που συνέβησαν στο θέατρο. Εγώ αγαπώ την αλήθεια, οπότε νομίζω πως όταν λάμπει η αλήθεια είναι για καλό και όχι για κακό. Πάντα ζούσα ελεύθερα, δεν είχα κανένα θεματάκι, πάντα ήμουν ένας άνθρωπος που δεν είχε καμία αναστολή στο να μιλήσει και να αποκαλυφθεί. Αυτό ήταν και κάτι που άρεσε όταν έκανα πρωινό με τη Μαρία που δεν είχαμε πρόβλημα να πούμε αυτό που σκεφτόμαστε, ήταν σαν ριάλιτι».

Κλείνοντας, ο Φώτης Σεργουλόπουλος δήλωσε: «Οι Έλληνες πρέπει να αποβάλλουν το αίσθημα κατωτερότητας που μπορεί να έχουν ότι η Ευρώπη τα κάνει καλύτερα Οι Έλληνες έχουμε τη δική μας δύναμη. Πιστεύω ότι πάντα αγαπούσαμε τους ανθρώπους. Στα γονίδιά μας – αν μπορείς να πεις ότι υπάρχουν γονίδια – ήμασταν πάντα δύσκολα λίγο ρατσιστές. Μου αρέσει αυτό που κάνω στο Youtube, θα μπορούσα να το κάνω και στην τηλεόραση. Δεν πέρασα δύσκολα στην τηλεόραση. Περνάς δύσκολα αν πιστεύεις πως η θέση που έχεις είναι σημαντική για την προσωπικότητά σου, αν το έχεις λίγο γραμμένο είναι όλα καλά».

Φ. Σεργουλόπουλος: Ακολουθεί βίντεο από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του «Mega» και την εκπομπή «Πάμε Δανάη»

Leave a Comment