Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Επεσε από τον έκτο όροφο κάνοντας γιόγκα στο μπαλκόνι –Είχε κρεμαστεί από την έξω πλευρά

Επεσε από τον έκτο όροφο κάνοντας γιόγκα στο μπαλκόνι –Είχε κρεμαστεί από την έξω πλευρά

Μια πολύ επικίνδυνη στάση γιόγκα ήθελε να κάνει μια Μεξικανή φοιτήτρια, με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος 24 μέτρων από το μπαλκόνι της.

Η 23χρονη Αλέξα Τεράζας, έκανε μια ακραία άσκηση γιόγκα στην άκρη του μπαλκονιού του διαμερίσματός της στον 6ο όροφο πολυκατοικίας, όταν γλίστρησε και έπεσε στον δρόμο μπροστά στο κτίριο στο βορεοανατολικό μεξικανικό κράτος Νουέβο Λεόν το Σάββατο.

Η άσκηση απαιτούσε να κρεμαστεί από την εξωτερική πλευρά του μπαλκονιού

Μια εικόνα που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει μια νεαρή γυναίκα, που έχει ταυτοποιηθεί από την μεξικανική εφημερίδα El Universal, ως την 23χρονη, την δείχνει να κρέμεται ανάποδα από την εξωτερική πλευρά των γυάλινων κάγκελων, στηρίζοντας το σώμα της με την μέση της και τα πόδια της, τα οποία είναι

λυγισμένα. Σύμφωνα με ένα tweet, η γυναίκα έκανε extreme γιόγκα.

Η φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει την extreme στάση που έκανε η 23χρονη φοιτήτρια

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο - Έσπασε

χέρια, πόδια, γοφούς

Η 23χρονη έπεσε περίπου στη μία το μεσημέρι (τοπική ώρα) και μεταφέρθηκε άμεσα από το παραϊατρικό προσωπικό του Ερυθρού Σταυρού και της Πολιτικής προστασίας. Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε 11ωρη χειρουργική επέμβαση ενώ πλέον νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς υπέστη κατάγματα τόσο στα πόδια όσο και στα χέρια, αλλά και στους γοφούς και το κεφάλι.

Η 23χρονη Αλέξα Τεράζας/Φωτογραφία: Facebook.

Η μεξικανική εφημερίδα El Imparcial ανέφερε πως η Τεράζας μπορεί να μην καταφέρει να περπατήσει για τα επόμενα τρία χρόνια καθώς οι γιατροί αναγκάστηκαν να κάνουν ανοικοδόμηση των σπασμένων ποδιών της. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι γείτονες έβλεπαν συχνά της Τεράζας να κάνει το επικίνδυνο ακροβατικό από την άκρη του μπαλκονιού της.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται ατυχήματα κατά την διάρκεια της γιόγκα. Πέρυσι, ένα 4χρονο κορίτσι προσπάθησε να κάνει ανάποδη γέφυρα σε μάθημα γιόγκας και κατέληξε να μείνει παράλυτη.

Leave a Comment