Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Επιασε πατο ο Γιώργος Αυτιάς - Ο κοσμος του γυρισε την πλατη και δεν τον βλεπει καθολου

Επιασε πατο ο Γιώργος Αυτιάς - Ο κοσμος του γυρισε την πλατη και δεν τον βλεπει καθολου

Φαίνεται ότι τη φετινή χρονιά ο Γιώργος Αυτιάς δυσκολεύεται με τα νούμερα τηλεθέασης καθώς βρίσκεται σταθερά τρίτος στο δυναμικό κοινό.

Δυσκολεύεται πολύ πλέον, ο «βασιλιάς» της

0000

πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου, Γιώργος Αυτιάς.

Μία από τις χειρότερες χρονιές του, από άποψη τηλεθέασης, αντιμετωπίζει ο Γιώργος Αυτιάς, στην πρωινή του εκπομπή «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» που προβάλλεται τα πρωινά του Σαββατοκύριακου.

Ο άλλοτε βασιλιάς της ζώνης φαίνεται ότι φέτος με δυσκολία μπορεί να ακολουθήσει τους ανταγωνιστές του, στο κοινό που ενδιαφέρει κυρίως τα

τηλεοπτικά κανάλια. Μιλάμε φυσικά για το δυναμικό κοινό, το οποίο ο παρουσιαστής δυσκολεύεται να προσελκύσει φέτος όντας πολλές φορές τρίτος, οριακά πάνω από το πρωινό της ΕΡΤ.

Κάτι τέτοιο έγινε και στο πρωινό του Σαββάτου 16/10 όταν η εκπομπή του δημοσιογράφου στον ΣΚΑΪ έφτασε με το ζόρι το 8,3% στο δυναμικό κοινό 18-54, με την πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ να φτάνει το 8%.

Ο ανταγωνισμός τον βρήκε να έχει

απέναντί του το Μega Σαββατοκύριακο με διπλάσια ποσοστό, 16,7%, και το Τώρα ό,τι συμβαίνει του Open με 14,4% δείχνοντας να έχουν κερδίσει τη φετινή μάχη στο πιο εμπορικό κοινό.

Όλα αυτά τα νέα, από τις μετρήσεις της τηλεθέασης, είναι άσχημα για τον Γιώργο Αυτιά καθώς έχει συνηθίσει να είναι πρώτος.

Leave a Comment