Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Επίδειξη πλούτου και χλιδής από Κυριάκο και Μαρέβα - Αφήσαν δημοσιογράφους να μπουν στο σπίτι τους

Επίδειξη πλούτου και χλιδής από Κυριάκο και Μαρέβα - Αφήσαν δημοσιογράφους να μπουν στο σπίτι τους

Μαρέβα Μητσοτάκη: Η σύζυγος του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, παραχώρησε συνέντευξη στους «Financial Times». Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις της για θέματα, τα οποία σχετίζονται με στιλ, αισθητική, γούστο και διακόσμηση.

Μαρέβα Μητσοτάκη: Όσα ανέφερε στις δηλώσεις της στους «Financial Times»

Φωτογραφιζόμενη στο σπίτι που μένει με την

0000

οικογένειά της στην περιοχή του Λυκαβηττού από τον Χάρη Φαρσαράκη, η σύζυγος του Έλληνα Πρωθυπουργού αναφέρθηκε και στο signature στοιχείο των outfits της:

«Το χαρακτηριστικό στοιχείο του προσωπικού μου στιλ είναι οι καρφίτσες μου. Η συλλογή μου άρχισε με αυτές που μου έδωσε η μητέρα μου, που της παρέλαβε από τη γιαγιά μου και την προγιαγιά μου. () Συνηθίζω να φοράω δύο μαζί συνδυασμένες, μερικές φορές με κάποιο ρολόι τσέπης – αντίκα (συλλέγω και αυτά επίσης). Τα τοποθετώ στο blazer μου, που αποτελεί και τη συχνότερη ενδυματολογική μου επιλογή, πάνω από κάποια άσπρη μπλούζα, τζιν παντελόνι cargo pants ή φόρεμα.», αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

Και προσέθεσε:

1

«Ο καλλιτέχνης του οποίου τη δουλειά θα συνέλεγα αν μπορούσα είναι ο Mark Rothko. Πάντα με συνέπαιρνε η αντίθεση ανάμεσα στη φωτεινότητα των ζωγραφιών του και της προσωπικής του μάχης με την κατάθλιψη».

Μ. Μητσοτάκη: Φωτογραφίες από το σπίτι της ίδιας και του πρωθυπουργού στον Λυκαβηττό

Leave a Comment