Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Επική αντίδραση πιτσιρικά μόλις είδε τον Μητσοτάκη στο σχολείο του -Έκανε πως λιποθύμησε [βίντεο]

Επική αντίδραση πιτσιρικά μόλις είδε τον Μητσοτάκη στο σχολείο του -Έκανε πως λιποθύμησε [βίντεο]

Την δυνατότητα να δουν από κοντά τον Κυριάκο Μητσοτάκη είχαν το πρωί της Δευτέρας, οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου της Καλλιθέας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από την

0000

υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως συνομίλησε με τους μαθητές και με τους δασκάλους, ενώ παράλληλα επισκέφθηκε και κάποιες τάξεις, κατά την διάρκεια του μαθήματος.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, ότι ο ίδιος μπήκε στην Α΄Δημοτικού την ώρα που οι μαθητές παρακολουθούσαν το παραμύθι «Μικρό COVID-19», το οποίο εξηγούσε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για τον συγκεκριμένο ιό.

Ο πρωθυπουργός μιλώντας με τους μαθητές χαρακτήρισε σαν «δύσκολη εξίσωση που κληθήκαμε να λύσουμε όλοι μαζί», την αντιμετώπιση του ιού και τόνισε ότι «τα καταφέραμε καλά».

Ωστόσο αυτό που έκλεψε την

παράσταση, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού, ήταν ένας πιτσιρικάς. Οταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπήκε στο προαύλιο του σχολείου, μαζί με την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, καλημέρισε τα παιδιά, ενώ η δασκάλα τους καλωσόρισε. Ρώτησε μάλιστα τους

μαθητές «Ξέρετε ποιός είναι αυτός; Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας!» Όταν τους είπε ότι είναι ο πρωθυπουργός, ένας πιτσιρικάς έκανε πως λιποθύμησε.

Δείτε την επική αντίδρασή του:

Leave a Comment