Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Επιτελούς άνοιξε τα μάτια του - Αυτες ηταν οι πρωτες κουβεντες που ειπε στους αστυνομικους

Επιτελούς άνοιξε τα μάτια του - Αυτες ηταν οι πρωτες κουβεντες που ειπε στους αστυνομικους

Την πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής έδωσε ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος, μετά την επίθεση που δέχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια.

Ο Στέφανος Χίος, ο οποίος εξακολουθεί να

0000

νοσηλεύεται στο ΚΑΤ, περιέγραψε στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση αναλυτικά τις στιγμές που βίωσε όταν είδε τον έναν δράστη με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά να πλησιάζει το ΙΧ του. Όπως είπε, πυροβόλησε δύο φορές εναντίον του, στον λαιμό και στα πλευρά, ενώ άλλες δύο σφαίρες «καρφώθηκαν» στο όχημα του δημοσιογράφου. Σύμφωνα με τον ίδιο, η αντίδρασή του ήταν άμεση, αφού άνοιξε την πόρτα του ΙΧ καταφέρνοντας να χτυπήσει το όπλο, το οποίο και

μπλόκαρε.

Στην κατάθεσή του ο γνωστός δημοσιογράφος τόνισε ότι το τελευταίο διάστημα δεχόταν απειλές, ενώ σε ερώτηση που του έγινε για το τι μπορεί να οδήγησε κάποιον να προβεί σε δολοφονική επίθεση εναντίον του, είπε ότι ευθύνεται η αποκαλυπτική δημοσιογραφία και τα ρεπορτάζ του.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν το

ενδεχόμενο το όπλο του δράστη να είχε σιγαστήρα, αφού μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένας μάρτυρας ο οποίος να επιβεβαιώνει ότι άκουσε πυροβολισμούς τα ξημερώματα της 27ης Ιουλίου.

Μέχρι αυτή την ώρα, οι αστυνομικές Αρχές έχουν περισυλλέξει δύο

κάλυκες από το σημείο της επίθεσης που εξετάζονται, ενώ έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το πυροβόλο όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης ήταν των 9 mm. Επίσης, έχει ληφθεί βιντεοληπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα της οικίας του θύματος καθώς και από άλλες κάμερες της περιοχής.

Leave a Comment