Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Επιτέλους έκανε την αίτηση της - Η μητέρα της Καρολάιν ζητά την επιμέλεια της Λυδίας και ξεκίνησε επαφές με τον

Επιτέλους έκανε την αίτηση της - Η μητέρα της Καρολάιν ζητά την επιμέλεια της Λυδίας και ξεκίνησε επαφές με τον

Γλυκά Νερά: Την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, που έχασε και τους δύο γονείς της, καθώς η 20χρονη Καρολάιν δολοφονήθηκε από τα χέρια του συζύγου της και πατέρα της μικρής, ο οποίος προφυλακίστηκε την Τρίτη, διεκδικεί η γιαγιά της και μητέρα της άτυχης κοπέλας.

Μέχρι τώρα τη μικρή Λυδία φρόντιζε η οικογένεια του καθ΄ομολογία δολοφόνου, όμως,

0000

η μητέρα της Καρολάιν, μέσω του δικηγόρου της, εξέφρασε την επιθυμία να μεγαλώσει το παιδί μαζί της στην Αλόννησο σε ένα ιδανικό, όπως είπε, περιβάλλον.

Για το λόγο αυτό, η οικογένεια της Καρολάιν ξεκίνησε τις επαφές με τον εισαγγελέα ανηλίκων για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, σε συνεννόηση με την οικογένεια του 33χρονου πιλότου.

Στο επίκεντρο η επιμέλεια της μικρής Λυδίας μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Στο μεταξύ, δεν είναι τυχαίες οι δηλώσεις του δικηγόρου του κατηγορούμενου, που τον εμφανίζουν σαν ένα στοργικό πατέρα που έχει ως πρώτη προτεραιότητα το παιδί του, παρά το γεγονός ότι του στέρησε την 20χρονη μητέρα του.

Τα κενά του νέου νόμου περί συνεπιμέλειας, σύμφωνα με τη δικηγόρο Φανή Γιωτάκη, δίνουν πάτημα στην διατήρηση των γονικών δικαιωμάτων του 33χρονου πιλότου, αρά και σε ευνοϊκότερες ρυθμίσεις αποφυλάκισης ως γονέα σε περίπτωση που καταδικαστεί.

Εξάλλου, ο εισαγγελέας ανηλίκων καλείται να αποφασίσει προσωρινά με ποια οικογένεια θα μεγαλώσει η μικρή Λυδία, ενώ η οικογένεια της Καρολάιν θα μπορούσε σε περίπτωση καταδίκης του 33χρονου, να ζητήσει να του αφαιρεθεί η

γονική μέριμνα.

Το ζήτημα της προσωρινής επιμέλειας της μικρής Λυδίας βρίσκεται στο επίκεντρο των ενεργειών των δύο εισαγγελέων Ανηλίκων, υπό την εποπτεία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου.

Ήδη ξεκίνησε η διαδικασία με τους κοινωνικούς λειτουργούς και αναμένεται θα ληφθεί η απόφαση για το που θα πάει η προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας. Μετά θα ακολουθηθεί δεύτερη διαδικασία και αφορά το δικαστήριο που θα συνεδριάσει για το που θα πάει οριστικά η επιμέλεια του παιδιού.

Leave a Comment