Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Επιτελους ετοιμη η ΣΠΙΤΑΡΟΝΑ της Τουνη - Μας κανει ξεναγηση στο παλατι που εφτιαξε

Επιτελους ετοιμη η ΣΠΙΤΑΡΟΝΑ της Τουνη - Μας κανει ξεναγηση στο παλατι που εφτιαξε

Στο νέο της σπίτι στην καρδιά της Θεσσαλονίκης μας ξεναγεί η Ιωάννα Τούνη μέσα από το κανάλι της στο YouTube με special guest, τη Δήμητρα Αλεξανδράκη σε ρόλο οικιακής βοηθού

Από την πρώτη στιγμή που αγόρασε τονέοτης

0000

σπίτικαι κατά τη διάρκεια των εργασιών που έκανε στο εσωτερικό του, ηΙωάννα Τούνηφρόντιζε να μας δίνει μια μικρή γεύση από τους χώρους του μέσα από το προφίλ της στοΙνσταγραμ.

Την Τετάρτη (1/12) η εντυπωσιακή ινφλουετσερ ανέβασε στο κανάλι της στοYouTubeένα χορταστικό βίντεακι διάρκειας 13 λεπτών όπου η Ιωάννα Τούνη - σε μεγάλα κέφια - μας ξεναγεί σε όλους τους χώρους του.

Το νέο σπίτι είναι117 τ.μ.και βρίσκεται σε

διατηρητέο κτίριοστο κέντρο τηςΘεσσαλονίκης, ενώ χρειαζότανπλήρη ανακαίνιση.

Αν και «ακάλεστη», η special guest του βίντεακι και στενή φίλη της Ιωάννας Τούνη,Δήμητρα Αλεξανδράκη, κόβει και ράβει ωςοικιακή βοηθόςτης με την Ιωάννα να λέει στην κάμερα«Μπορούμε να την κόψουμε αυτή;», αλλά απ’ ότι φαίνεται από το βίντεακι, δε το έκανε.

Σταhighlightsτου βίντεακι ανήκει ηξενάγηση στην κουζίνα, την οποία, όπως παραδέχτηκε η Ιωάννα Τούνη δε έχει χρησιμοποιήσει ποτέ, ούτε μία φορά. Για αυτό το λόγο ζήτησε από τους φαν της να

μην τη ρωτήσουντίποτα σχετικό γιατί απλάδε θα ξέρεινα τους απαντήσει.

Τέλος, κατά την ξενάγηση στομπάνιοείπε ότι έχει φροντίσει να υπάρχει χώρος και για τον σύντροφό της,Δημήτρη Αλεξάνδρουεάν το πάρει ποτέ απόφαση να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη, αλλά πάνω που θέλησε να του πει«γεια», η αυτοσαρκαστική απάντησή τηςγείωσε αυτομάτως κάθε πιθανότητα ρομαντισμού: “ξέχασαδε βλέπει τα βιντεάκια μου».

Όσο για επίδοξους ληστές, φρόντισε να τους ενημερώσει ότι υπάρχουνσυναγερμός και κάμερεςσε όλο το σπίτι, οπότε δε υπάρχει νόημα να το επιχειρήσουν καν.

Η «μεταμόρφωση» του σπιτιού της Ιωάννας Τούνη είναισυγκλονιστική.αν λάβουμε υπόψη πωςόταν το αγόρασεπριν από μερικούς μήνες είχε μια εντελώς διαφορετική εικόνα.

Leave a Comment