Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Επίθεση με βιτριόλι - Έφτασε στο δικαστήριο η Ιωάννα με ειδική μάσκα στο πρόσωπο

Επίθεση με βιτριόλι - Έφτασε στο δικαστήριο η Ιωάννα με ειδική μάσκα στο πρόσωπο

Έφτασε πριν λίγο στο δικαστήριο η Ιωάννα καθώς ξεκινάειη πολύκροτη δίκη για την επίθεση που δέχτηκε πριν περίπου 15 μήνες.Η 35χρονη Ιωάννα έφτασε φορώντας την ειδική μάσκα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ΑΝΤ1 η κατηγορούμενη δε

0000

θα παραστεί στο δικαστήριο. Υπενθυμίζουμε ότι έχει κρατήσει μέχρι τώρα κλειστά τα χαρτιά της σχετικά με το κίνητρο που όπλισε το χέρι της και την οδήγησε να σημαδέψει για πάντα την άτυχη Ιωάννα.

«Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω, δεν θα αποκαταστηθεί ποτέ ούτε η όψη ούτε η υγεία της» είπε νωρίτερα στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος της Ιωάννας Νίκος Αλεξανδρής. Ο δικηγόρος εκτιμά ότι αρχές Νοεμβρίου,μέχρι 10 Νοεμβρίου θα έχουν την απόφαση,δεδομένου πως τέλος Νοεμβρίου θα πρέπει να τεθεί το θέμα της αποφυλακίσεως της δράστιδος. Παράλληλα υπογράμμισε πως με μεγάλη δόση βεβαιότηταςείναι πιθανό το

σενάριο συνεργού-συνεργώνγιατί γινόταν ένα χρόνο η προετοιμασία για το έγκλημα. «Οι συγκεκριμένες πράξεις δεν μπορούν να γίνουν από έναν άνθρωπο».

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα στο δικαστήριο - Αρχίζει η δίκη

Επίθεση με βιτριόλι: Γιατί φοράει τη μάσκα η Ιωάννα

Όπως είχε πει παλιότερα η γιατρός της Ιωάννας Παλιοσπύρου, διευθύντρια πλαστικής χειρουργικής στο Θριάσιο, Μαρία Καλοφώνου είχε εξηγήσει το λόγο που φοράει η 35χρονη την ειδική μάσκα.

«Αυτή η μάσκα είναι μια μάσκα κατασκευασμένη ειδικά για την Ιωάννα και για όσους εγκαυματίες έχουν καεί στο πρόσωπο που πιέζει τις ουλές έτσι ώστε να μην γίνουν υπερτροφίκές και να μην φουσκώσουν πολύ.Δίνει μια κατεύθυνση στις ίνες κολλαγόνου πιέζοντάς τες,ώστε το αποτέλεσμα να είναι καλύτερο και να μειωθούν οι ουλές. Να γίνει δηλαδή πιο μαλακό το δέρμα, να έχει δυνατότητες καλύτερης κινήσης, γιατί τα εγκαύματα αφήνουν ουλές οι οποίες είναι άσχημες φουσκώνουν και τραβούν το πρόσωπο σε διάφορες κατευθύνσεις» είχε εξηγήσει στο Mega.

«Τη φορά αρκετές ώρες όσες περισσότερες αντέχει. Αυτή είναι μια ανελαστική μάσκα όπως καταλαβαίνετε είναι δύσκολα ανεκτή. Η Ιωάννα έχει δείξει ιδιαίτερο ζήλο και πάρα πολύ μεγάλη υπομονή. Τη φορά πολλές ώρες, της έχουμε εξηγήσει ότι όσο περισσότερο τη φοράει τόσο καλύτερα. Την έχουμε αλλάξει αρκετές φορές αυτή τη μάσκα έτσι ώστε να διορθώνουμε σημεία που μας ενδιαφέρουν περισσότερο και είναι πάντα εκεί, πάντα στα ραντεβού της. Προσπαθεί, δίνει την άποψή της, βοηθάει στις διορθώσεις, συμμετέχει πάρα πολύ», σημείωσε.

Δείτε τις φωτογραφίες

Επίθεση με βιτριόλι: Με ειδική μάσκα στο δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου - alter-info.gr

Επίθεση με βιτριόλι: Έφτασε στο δικαστήριο η Ιωάννα (φωτό) - iRafina

Επίθεση με βιτριόλι: Έφτασε στο δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Συγκλονιστικές εικόνες

Επίθεση με βιτριόλι: Ανατριχιαστικές στιγμές στο δικαστήριο - «Μπράβο» φώναζε ο κόσμος στην Ιωάννα (ΒΙΝΤΕΟ - TheCaller

Leave a Comment