Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Επίθεση με βιτριόλι: Η 35χρονη έκανε αίτημα να εργαστεί στη φυλακή για να μειώσει την ποινή της

Επίθεση με βιτριόλι: Η 35χρονη έκανε αίτημα να εργαστεί στη φυλακή για να μειώσει την ποινή της

Τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου για τις κρατούμενες που εργάζονται ζήτησε να μάθει η 35χρονη που επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα.

Σύμφωνα με όσα είπε η διευθύντρια των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού στην

0000

εκπομπή Live News του Mega, όταν πληροφορήθηκε ότι μπορεί να ρίξει την ενδεχόμενη ποινή της με εργασία μέσα στις φυλακές, κατέθεσε γρήγορα το σχετικό αίτημα. Η 35χρονη ζήτησε να εργαστεί είτε στο καφενείο, είτε στη βιβλιοθήκη των γυναικείων φυλακών.

Οι πρώτες ημέρες στις φυλακές

Υπενθυμίζεται ότι η 35χρονη μεταφέρθηκε στις φυλακές το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, αμέσως μετά την απόφαση του ανακριτή, που δεν την άκουσε να απαντάει σε καμία ερώτησή του για το έγκλημα.

Αυτή φέρεται να είναι η στρατηγική της 35χρονης και στον

Κορυδαλλό, καθώς λαμβάνει τα γεύματά της κανονικά, αλλά κρατάει το στόμα της κλειστό. Ο θάλαμος στον οποίο κρατείται είναι πιο ευρύχωρος από τα στενά κελιά των φυλακών και Διαθέτει δικό του μπάνιο με τουαλέτα, με την 35χρονη να βρίσκεται μόνη. Όχι για λόγους ασφαλείας όπως διευκρινίζει η διευθύντρια των γυναικείων φυλακών στο Mega, αλλά επειδή αυτό επιτάσσουν τα νέα μέτρα ασφάλειας για τον κορωναϊό.

Επίθεση με βιτριόλι: Αποκαλυπτικές συνομιλίες στο Facebook της Ιωάννας με τον 40χρονο -«Το είδες ότι σε διέγραψα;»

Δύο σύντομες συνομιλίες μέσω Facebook που είχε η άτυχη Ιωάννα, θύμα της επίθεσης με βιτριόλι, μία με τον 40χρονο άνδρα και μία με την 35χρονη κατηγορούμενη, βρίσκονται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. και αξιολογούνται.

Στην πρώτη συνομιλία η Ιωάννα έχει έναν

σύντομο διάλογο με τον 40χρονο άνδρα μέσω Facebook στις 26 Νοεμβρίου 2018. Τη συζήτηση ξεκίνησε ο 40χρονος, με την Ιωάννα να του γνωστοποιεί πως τον έχει διαγράψει από το Facebook, ενώ του ξεκαθαρίζει πως ο λόγος είναι ότι κάποια άλλη γυναίκα ανησυχεί γι' αυτόν
Μάλιστα, ο άνδρας μετά τις αποκαλύψεις δήλωσε σοκαρισμένος από το περιστατικό.

Η συνομιλία του 40χρονου με την Ιωάννα στο Facebook στις 26 Νοεμβρίου 2018

Ανδρας: Καλημέρα, Καλή εβδομάδα.
Ιωάννα: Το είδες ότι σε διέγραψα;
Ανδρας: Οχι, αλλά ΟΚ. Τι έκανα και με διέγραψες;
Ιωάννα: Κάποια ανησυχεί για εσένα
Ανδρας: Το λόγο της διαγραφής δεν έπιασα

Περίπου 1,5 ώρα μετά η Ιωάννα είχε συνομιλία στο Facebook με την κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι. Μάλιστα από το σύντομο διάλογο που είχαν οι δύο γυναίκες φαίνεται πως η 35χρονη, η οποία έχει κριθεί προφυλακιστέα, έκανε ξεκάθαρο πως δεν επιθυμεί η Ιωάννα να έχει καμία επαφή ή συνομιλία με τον 40χρονο. Ενδεικτικό είναι πως η Ιωάννα της εύχεται Καλή Χρονιά, ενώ η 35χρονη της απαντά κοφτά αν είναι όλα καλά με το άλλο θέμα. Μάλιστα αφού η Ιωάννα ξεκαθαρίζει πως δεν συμβαίνει κάτι, η κατηγορούμενη απαντά «είπα μήπως».
Η συνομιλία είχε γίνει στις 5 Ιανουαρίου 2019, σχεδόν 1,5 χρόνο πριν από την επίθεση.

Συνομιλία Ιωάννας με την 35χρονη στις 5 Ιανουαρίου 2019

Ιωάννα: Χρόνια Πολλά! Καλή Χρονιά κοριτσάκι.
Κατηγορούμενη: Ολα καλά με το γνωστό θέμα. Είχαμε τίποτα;
Ιωάννα: Οχι τίποτα, αφού με ξέρεις πως μιλάμε εμείς.
Κατηγορούμενη: Είπα μήπως ΟΚ κοριτσάκι, φιλιά!

Leave a Comment