Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Επίτροπος εκκλησίας ξόδεψε 150 χιλιάδες της εκκλησίας σε τσοντο-σάιτ

Επίτροπος εκκλησίας ξόδεψε 150 χιλιάδες της εκκλησίας σε τσοντο-σάιτ

Επίτροπος εκκλησίας ξόδεψε 150 χιλιάδες της εκκλησίας σε τσοντο-σάιτ

Ο επί χρόνια ταμίας της εκκλησίας σε μια μικρή κοινότητα της Πενσυλβάνια των ΗΠΑ συνελήφθη γιατί καταχράστηκε τουλάχιστον 150 χιλ. δολάριο από το παγκάρι του ναού σε χχχ σάιτ.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, ο επίτροπος της εκκλησίας κατηγορείται ότι από το 2015 έως το 2019 μετέφερε

0000

150.606 δολάρια στους λογαριασμούς του από τους λογαριασμούς του ιερού ναού St. Paul Lutheran Church, του χωριού Τράουγκερ.

Ο Γκλεν Γιόδερς ήταν θησαυροφύλακας της εκκλησίας επί 12 χρόνια και προ διετίας προσεγγίστηκε από μέλη του εκκλησιαστικού συμβουλίου που ανησυχούσαν γιατί οι λογαριασμού έμεναν απλήρωτοι, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, Ρόμπερτ Πολιτόσκι.

Ο επίτροπος το 2015 είχε μεταφέρει 150.606 δολάρια από τον λογαριασμό της εκκλησίας στον δικό του λογαριασμό κι έκτοτε πλήρωνε τα έξοδα της εκκλησίας με δικές του τραπεζικές εντολές.

Κάποτε σταμάτησε να

πληρώνει και ως αποτέλεσμα η εκκλησία σχεδόν σταμάτησε να λειτουργεί.

Μετά από τις καταγγελίες, ελέχθηκαν οι τραπεζικές κινήσεις και εντοπίστηκαν αναρίθμητες καταβολές χρημάτων προς συγκεκριμένο ιστότοπο.

Τότε ο επίτροπος προσπάθησε να δικαιολογηθεί ότι πρόκειται για δωρεές της εκκλησίας σε μεμονωμένα άτομα σε ανάγκη, στον ιστότοπο «FlirtforFree»(Φλερτάρετε Δωρεάν)-που μόνο φλερτ δεν ήταν, πόσο μάλλον δωρεάν.

Τελικά, ο επίτροπος παραδέχτηκε ότι το

συγκεκριμένο διάστημα ήταν μόνος στο σπίτι, όσο η γυναίκα του έλειπε στη δουλειά, τονίζοντας πως όλα ξεκίνησαν γιατί όντως ήθελε να βοηθήσει τα άτομα που γνώριζε στον ιστότοπο, σύμφωνα με τον ιστότοπο TribLive.

Ο Γιόδερς αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και η υπόθεση του θα εξεταστεί στις 24 Μάρτη.

Πηγή : sputniknews.gr

Leave a Comment