Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Εσπασε ο πλούσιος πιλότος - Το εκανα γιατί εκείνο το βραδύ μου ειχε σπάσει τα νευρα η μικρή

Εσπασε ο πλούσιος πιλότος - Το εκανα γιατί εκείνο το βραδύ μου ειχε σπάσει τα νευρα η μικρή

Όπως ισχυρίζεται ο καθ΄ ομολογία δολοφόνος και σύζυγος της Καρολάιν, το μοιραίο βράδυ διαπληκτίστηκαν και τη σκότωσε πάνω στα νεύρα του, ενώ αναφέρει πως δεν είχε συνεργό

Ο33χρονος σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε στις

0000

11 Μαΐου, δίπλα στο μωρό της, ενώ ήταν μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά,είναι ο δολοφόνος της αφού ομολόγησε απόψε, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ,μετά από μαραθώνια κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες τουΑθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεωναπό αστυνομικές πηγές, ο 33χρονος πιλότος, που «έσπασε» μετά από κατάθεση περίπου οκτώ ωρών, είπε στους αστυνομικούς ότισκότωσε την άτυχη κοπέλα, πάνω στα νεύρα του, μετά από ένα διαπληκτισμό τους, το μοιραίο βράδυ, ενώ πρόσθεσε πωςδεν είχε συνεργό. Ο σύζυγος της 20χρονης ανέφερε ακόμη, ότιτο τελευταίο χρονικό διάστημα είχε

συνεχείς προστριβές με την Καρολάιν, ενώ ισχυρίστηκε ότιαυτό που τον ένοιαζε πάνω από όλα ήταν το μωρό τους.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έφτασε στην εξιχνίαση της υπόθεσηςέπειτα από τανεότερα στοιχείαπου είχε στη διάθεσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, τα στοιχεία αυτά ήταν τα εξής:

  • Αρχικά, η αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι του ζευγαριού, δεν συμβάδιζε χρονικά με τα όσα έχει καταθέσει ο 32χρονος.
  • Παράλληλα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, την ώρα που ο πιλότος υποστηρίζει, ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα, από τους δράστες, φαίνεται στο κινητό του ότι παρουσιάζει δραστηριότητα και συγκεκριμένα ότι γίνονται βήματα.
  • Επίσης, «φως» στην υπόθεση, έριξε και το βιομετρικό ρολόι – κινητό της άτυχης κοπέλας που έχει καταγράψει παλμούς της, σε ώρα που, σύμφωνα με τα όσα υποστήριζε, ο σύζυγός της ήταν νεκρή.

Οκαθ΄ ομολογία δράστηςπρόκειται να οδηγηθεί αύριο το πρωί στονεισαγγελέα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Comment