Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Εσπασε στο κλαμα σαν μικρο παιδι ο Μικρουτσικος - Τα δάκρυα του έτρεχαν ποτάμι

Εσπασε στο κλαμα σαν μικρο παιδι ο Μικρουτσικος - Τα δάκρυα του έτρεχαν ποτάμι

Τα συγκινητικά λόγια του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον αδερφό του, Θάνο και το τραγούδι που του αφιέρωσε

To «Big Brother» επέστρεψε έπειτα από είκοσι χρόνια μέσα από τη

0000

συχνότητατου ΣΚΑΪ. ΟΧάρης Βαρθακούρηςκαλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό και παρουσίασε τον «Μεγάλο Αδελφό». Στη συνέχεια, ο παρουσιαστήςέδειξε κάθε γωνιά από το σπίτιτου «Big Brother».

«Kαλησπέρα σας! Καλωσορίσατε στην πιο δύσκολη και ενδιαφέρουσα τηλεοπτική πρόκληση.Όχι μόνο για τα 16 παιδιά που θα ζήσουν μέσα στο σπίτι τουBig Brother» ήταν τα πρώτα λόγια τουΧάρηΒαρθακούρη,επιστρέφοντας από το εισαγωγικό βίντεο.16 άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, καλούνται να συνυπάρξουν για δεκαπέντε εβδομάδες μέσα στοσπίτι του «Big Brother» που παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το

εικοσιτετράωρο.Μακριά από συγγενείς και φίλους, χωρίς internet, social media και τηλέφωνο θα ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ένα μοναδικό «κοινωνικό» πείραμα.

Η μεγάλη έκπληξη της πρεμιέρας ήρθε από την έναρξη της βραδιάς, όταν εμφανίστηκε οΑνδρέας Μικρούτσικος, το πρόσωπο που είναι απόλυτα συνδεδεμένο με το ελληνικό ριάλιτι.Το«BigBrother»της νέας εποχήςθα ακολουθήσει τη δομή της ιταλικής και

ισπανικής εκδοχήςκαι οΑνδρέας Μικρούτσικοςθα μπαίνει στο σπίτι, ενώ θα συμμετέχει και στα live σε ένανξεχωριστό ρόλοκαι ταυτόχρονα συμπληρωματικό στον παρουσιαστή.

Big Brother

«Όλα αυτά τα χρόνια που λείπω από τα φώτα, δεν ένιωσα ποτέ μόνος, εξαιτίας της αγάπης σας. Είναι πολύ σημαντικό μεγαλώνοντας να μην νιώθεις μόνος. Θέλω μέσα απ' την καρδιά μου να σας καταθέσω την αγάπη μου. Νιώθω συγκινημένος για όλο αυτό το πράγμα που έχει συμβεί. Σήμερα στο πρώτοBigBrotherέχουμε τονκορονοϊό, αυτό το δράμα που ζούμε, αυτό το τρομακτικό πράγμα που ζούμε.

Δεν θα πω ότι τοBigBrotherαρέσκεται να βγαίνει σε

εποχές μεγάλης αναταραχής, μάλλον έτσι γίνονται τα πράγματα. Το ένιωσα κι εγώ τώρα. Υπάρχουν βασικοί λόγοι που αγάπησα το Big Brother. Επιλέξαμε τότε να το κάνουμε με έναν ανθρωποκεντρικό τρόπο. Το κάναμε με ψυχή με καρδιά. το δεύτερο που θυμάμαι είναι ένα πρωτοσέλιδο με τίτλο "Το φάντασμα τουBigBrotherπλανιέται πάνω από την Ελλάδα". Κι εμένα με έκαναν σαν τον πιο κακό άνθρωπο, που βιάζω την Ελλάδα» σημείωσε εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά οΑνδρέας Μικρούτσικος.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα συγκινητικά λόγια για τον αδερφό του, Θάνο

Αργότερα, οΑνδρέας Μικρούτσικοςξέσπασε σε κλάματα, μιλώντας για τον αδερφό του,Θάνο Μικρούτσικο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από μερικούς μήνες.Με δάκρυα στα μάτια ανέφερε πως όταν ο ίδιος έλεγεBigBrotherεννοούσε τον αδερφό του, τον Θάνο, ενώ ένα τραγούδι που είχε γράψει ο Ανδρέας για εκείνον ακούστηκε για πρώτη φορά στην πρεμιέρα.

«Συνειρμικά εγώ, όταν έλεγαBigBrother, δεν εννοούσα καμία εκπομπή.Εννοούσα τον γλυκό και τρυφερό μου αδελφό, τον Θάνο. Και έτσι, τότε, μπήκα στη λογική να γράψω ένα τραγούδι με αυτά που προείπα. Τον ανταγωνισμό, το αδελφάκι μου τον Θάνο . Αποτύπωμα εκείνης της εποχής, αποτύπωμα εκείνου τουBigBrotherτο οποίο δεν το έπαιξα ποτέ. Θέλω να το παίξουμε τώρα μαζί. Να το ακούσουμε, να το παίξουμε μαζί για να συνδέσω το τότε με το τώρα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

Leave a Comment