Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Έσπασε την σιωπή του ο μικρος Μιχαλης - Ο κύριος με πήγε τουαλέτα μου κατέβασε το παντελόνι

Έσπασε την σιωπή του ο μικρος Μιχαλης - Ο κύριος με πήγε τουαλέτα μου κατέβασε το παντελόνι

Φρίκη και ανατριχίλα προκαλεί η είδηση για κακοποίηση 4χρονου αγοριού από νηπιαγωγό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το φρικιαστικό σκηνικό εκτυλίχθηκε σε νηπιαγωγείο όταν ένα αγοράκι 4 ετών, έπεσε θύμα κακοποίησης από τον δάσκαλό του.

Μιλώντας στο MEGA, ο πατέρας του 4χρονου αγοριού, συγκλονισμένος αλλά και

0000

οργισμένος, περιέγραψε τον εφιάλτη που του εκμυστηρεύτηκε ο γιος του.

Νηπιαγωγός κατηγορείται για κακοποίηση 4χρονου – Τι αναφέρει ο πατέρας του παιδιού

«Το παιδί δε πήγαινε στο σχολείο ποτέ στην τουαλέτα. Φοβόταν. Δε ξέρω γιατί. Από την αρχή του χρόνου, και γυρνώντας την Πέμπτη λέει στη γυνή μου «Μαμά πήγα στο μπάνιο». «, εσύ δε πας ποτέ στο μπάνιο». «Με πήγε ο κύριος , μαμά». «Ο κύριος ;» κι εκεί άρχισε η γυνή μου να

πονηρεύεται. Του μίλαγε, του μίλαγε λέει «με πήγε ο κύριος , μου κατέβασε το παντελόνι, άρχισε να μου το , κατέβασε κι ο ίδιος το παντελόνι του κι άρχισε να μου κάνει» λέει, «διάφορα στον μου», ανέφερε ο πατέρας του 4χρονου στο MEGA.

Οι γονείς του παιδιού, αν και σε κατάσταση σοκ, αμέσως απευθύνθηκαν στις Αρχές. Πήγαν στην αστυνομία, κατέθεσαν μήνυση κατά του 31 ετών νηπιαγωγού, με αποτέλεσμα, λίγες ώρες αργότερα, να συλληφθεί.

Ο μικρός, εξετάστηκε ιατροδικαστικά στη μονάδα φροντίδας για την ασφάλεια των παιδιών στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, έγινε και λήψη γενετικού υλικού από τις

επίμαχες περιοχές, ενώ παραδόθηκε και το εσώρουχο που φορούσε όταν ο νηπιαγωγός φέρεται να τον κακοποίησε φικι φικιουαλικά.

«Αυτός είναι στη φύλαξη. Από την αρχή του χρόνου εκεί ήταν Επειδή δυο ημέρες τώρα η δασκάλα του (σ.σ. του 4χρονου) έλειπε, τα κράτησε αυτός Εγώ πήγα κατευθείαν (σ.σ. στις Αρχές). Πήρα το «Χαμόγελο του παιδιού», τους λέω «πώς να κινηθώ;», μου λέει «πήγαινε κατευθείαν, κάνε καταγγελία στο τμήμα κι αν μπορείς να κάνεις και καταγγελία στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση». Έκανα τις διαδικασίες, πήγαμε στο τμήμα Πήγαν την Παρασκευή από το σχολείο και τον συνέλαβαν. Κι απ’ ό,τι έχω καταλάβει, τον έχουν

είναι μέσα σε αυτόφωρη διαδικασία», συμπλήρωσε ο πατέρας του 4χρονου.

Ο 31χρονος νηπιαγωγός αύριο, αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή, ενώ έχουν κληθεί να καταθέσουν και οι γονείς του παιδιού οι οποίοι τώρα, με την βοήθεια των παιδοψυχολόγων που παρακολουθούν το 4χρονο αγόρι, προσπαθούν να καταλάβουν εάν παρόμοια πράξη είχε συμβεί στο παρελθόν.

Ταυτόχρονα, ωστόσο, μέλημά τους, είναι να διαπιστωθεί εάν ο συγκεκριμένος νηπιαγωγός, ενδέχεται να έχει βλάψει κι άλλα παιδιά με τον ίδιο ή άλλο τρόπο.

«Πήγε το παιδί ιατροδικαστή, το εξέτασε, χθες πήγαμε σε παιδοψυχολόγο, πάλι, να του μιλήσει το παιδάκι το είπε σε όλους τους όπου έχουμε πάει τα είπε όλα. Ευτυχώς. Για την ηλικία του μας είπαν ότι είναι πολύ ώριμο Που να μη το έλεγε κιόλας Μπορεί να του έκανε Να το έκανε συνέχεια μετά αυτός», δήλωσε ο πατέρας του 4χρονου παιδιού.

Leave a Comment