Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Εσπευσμένα στον «Ευαγγελισμό» τα Χριστούγεννα ο Τρύφωνας Σαμαράς -Η φωτό που ανέβασε μέσα από το νοσοκομείο [εικόνα]

Εσπευσμένα στον «Ευαγγελισμό» τα Χριστούγεννα ο Τρύφωνας Σαμαράς -Η φωτό που ανέβασε μέσα από το νοσοκομείο [εικόνα]

Περιπέτεια με την υγεία του είχε πριν από λίγες ημέρες ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Ο γνωστός κομμωτής, ανήμερα των Χριστουγέννων μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Ο Τρύφωνας Σαμαράς, βρισκόταν στο εορταστικό show του Νίκου Κοκλώνη στο Open, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και οξύτατους πόνους στην κοιλιά του.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις. Σήμερα, ο Τρύφωνας Σαμαράς, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις ευχές του καθώς και το προσωπικό του νοσοκομείου, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο Τρύφωνας Σαμαράς:

0000

Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία, μέσα από το νοσοκομείο στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστός και να κρατά έναν ορό, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα.

«Η πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία μου με δίδαξε πολλά στο κλείσιμο αυτής της χρονιάς! Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον σας και την υποστήριξή σας!!!! Και πάνω απ' όλα τους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου Ευαγγελισμός. Σας εύχομαι μέσα από την ψυχή μου τα καλύτερα για το 2020! Υγεία αγάπη τα πολυτιμότερα αγαθά που μπορεί να έχει κάποιος! Καλή Χρονιά σε όλους μας!!!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Όπως ήταν φυσικό, οι φίλοι του άρχισαν να του στέλνουν την αγάπη τους και να του εύχονται περαστικά.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ποζάρει μέσα από το νοσοκομείο / Φωτογραφία: trifonassamaras / Instagram

Leave a Comment