Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Έχει να γελάσει πάνω από 40 χρόνια για να μην κάνει ρυτίδες - Γελαει απο μεσα της πολυ δυνατα

Έχει να γελάσει πάνω από 40 χρόνια για να μην κάνει ρυτίδες - Γελαει απο μεσα της πολυ δυνατα

Γέλιο και ρυτίδες:Μια γυνή, αποφάσισε να μην ξανά γελάσει ποτέ, προκειμένου να μην αποκτήσει ποτέ ρυτίδες. Η πλέον 50χρονη Tess Christian, έχει κλείσει 40 χρόνια χωρίς καθόλου γέλιο. Ακόμα και όταν γεννήθηκε η κόρη της, δε χαμογέλασε ούτε μια φορά.

Γέλιο και ρυτίδες: Η περίεργη απόφαση

Η 50χρονη Tess Christian έχει λάβει μία συνειδητή απόφαση τα

0000

τελευταία 40 χρόνια. Αποφάσισε να μην ξανά γελάσει ή χαμογελάσει στην ζωή της, ώστε να διατηρήσει τη νεανικότητα της. Με αυτόν τον τρόπο, προσπαθεί να αποφύγει τις ρυτίδες. Ακόμα και όταν γεννήθηκε η κόρη της, δε παραβίασε αυτόν τον περίεργο όρκο.

«Δεν έχω ρυτίδες γιατί έχω εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να ελέγχει τους μυς του προσώπου μου», υποστηρίζει η ίδια. Όλοι με ρωτούν πώς διατηρούμαι κι αν έχω κάνει μπότοξ. Η απάντηση είναι όχι. Έχω καταφέρει να μην έχω ούτε μία ρυτίδα στο πρόσωπό μου γιατί δε έχω αφήσει τον εαυτό μου να γελάσει από τότε που ήμουν έφηβη», δήλωσε στην Dailymail.

Επιπλέον είπε: «Ναι είμαι ματαιόδοξη και θέλω να παραμείνω νέα. Η μέθοδός μου είναι πιο φυσική και πιο αποτελεσματική από κάποια ακριβή

κρέμα ομορφιάς ή κάποια μικροεπέμβαση στο πρόσωπο».

Γέλιο και ρυτίδες: Δεν είναι δυστυχισμένη, απλά δε δείχνει την χαρά της

Υπάρχουν ειδικοί, που υποστηρίζουν ότι αυτή η περίεργη τεχνική θα μπορούσε να έχει αποτελέσματα. Σύμφωνα με τον δερματολόγο Dr Nick Lowe: «Μπορεί να είναι μία αποτελεσματική αντιγηραντική μέθοδος. Υπάρχουν πολλές σταρ του Χόλιγουντ που την έχουν δοκιμάσει».

Τέλος η Tess εξηγεί πως με το να μην χαμογελάει δε

σημαίνει ότι είναι δυστυχισμένη ή δε ότι δε έχει χιούμορ. «Αγαπάω τη ζωή αλλά δε αισθάνομαι την ανάγκη να το δείχνω στους άλλους έχοντας στο πρόσωπό μου ένα χαμόγελο».

Leave a Comment