Ψυχαγωγία Ενημέρωση

ΕΧΤΙΣΑΝ γατακι με γυψοσανίδα σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη - 4 μερες ακουγαν το κλαμα του

ΕΧΤΙΣΑΝ γατακι με γυψοσανίδα σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη - 4 μερες ακουγαν το κλαμα του

4 ΗΜΕΡΕΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ
O ιδιοκτήτης του καταστήματος φέρεται να έκλεισε την τρύπα γνωρίζοντας ότι το ζώο ήταν ακόμα εκεί.
Μια γάτα εντοπίστηκε εγκλωβισμένη μέσα στη

0000

γυψοσανίδα του ρολού ενός καταστήματος στη Θεσσαλονίκη.
Όπως αναφέρει το zoosos.gr ήταν εκεί για τέσσερις μέρες και ούρλιαζε αργοπεθαίνοντας και τελικά διασώθηκε – αφού έγινε καταγγελία – και πήγαν επί τόπου αστυνομικοί και πυροσβέστες στις 02:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής 22 Μαΐου έκοψαν τη γυψοσανίδα και

το έβγαλαν από εκεί ζωντανό.

Συγκεκριμένα η καταγγέλλουσα επισημαίνει τα εξής: «Και να που χτίζουμε και τα ζώα στα μαγαζιά μας! Ένα δύστυχο γατάκι, σε γειτονιά της Θεσσαλονίκης βρήκε καταφύγιο στη γυψοσανίδα του μαγαζιού. Και ο ευσυνείδητος, φιλόζωος επιχειρηματίας, αντί να το

βοηθήσει να βγει, το περιέλουσε με πολυουρεθάνη, ώστε να ακινητοποιηθεί και να πεθάνει εκεί μέσα. 4 μέρες πάλευε να ζήσει το δόλιο, καλώντας σε βοήθεια, ώσπου η πυροσβεστική υπηρεσία να αναλάβει τη διάσωσή του στις 2 το πρωί. Αίσχος!».

Όταν ο ιδιοκτήτης του καταστήματος έκλεισε την τρύπα γνώριζε ότι το ζώο ήταν ακόμα εκεί, αναφέρει η ιστοσελίδα.

Η γάτα διασώθηκε και μεταφέρθηκε σε

κτηνίατρο ο οποίος πήγε ξημερώματα επί τόπου και τη νάρκωσε, ώστε το ζώο να μην τραυματιστεί περαιτέρω και να καταφέρουν οι διασώστες να τo ξεκολλήσουν χρησιμοποιώντας διαλυτικά και μαχαίρια, αφού ο χημικός αφρός ήταν παντού στο σώμα του. Μάλιστα χρειάστηκε πολλή ώρα για να την καθαρίσει από τις κόλλες όταν την πήρε μαζί του στο κτηνιατρείο του.

Σήμερα η γάτα είναι καλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες zoosos.gr η γάτα δεν είναι αδέσποτη και εντοπίστηκε και ο ιδιοκτήτης της, ο οποίος την αναζητούσε, ενώ μια γυναίκα, κάτοικος της περιοχής, είναι εκείνη που κάλεσε και την αστυνομία και κατήγγειλε τον δράστη.

Leave a Comment