Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Ευχάριστα νέα για τον μικρό Φώτη - Κέρδισε το στοίχημα της ζωής ο 6χρονος που τραυματίστηκε σε αγώνα καρτ

Ευχάριστα νέα για τον μικρό Φώτη - Κέρδισε το στοίχημα της ζωής ο 6χρονος που τραυματίστηκε σε αγώνα καρτ

Αισιόδοξοι είναι οι γιατροί για την πορεία της υγείας του 6χρονου Φώτη που τραυματίσθηκε σοβαρά στο κεφάλι σε αγώνα επίδειξης με καρτ, στην Πάτρα το μεσημέρι της Κυριακής.

«Έχει κερδηθεί το στοίχημα της ζωής του μικρού Φώτη», ανέφερε μιλώντας στο

0000

protothema.gr ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μείωσης της καταστολής που έγινε σήμερα στον 6χρονο Φώτη.

Ευχάριστα νέα για τον μικρό Φώτη

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων, Ανδρέα Ηλιάδη, οι έλεγχοι των αντιδράσεων του μικρού Φώτη κρίθηκαν ικανοποιητικοί και το επόμενο βήμα είναι οι γιατροί να

προχωρήσουν σε μαγνητική τομογραφία του εγκεφάλου κι εφόσον πάνε όλα καλά, θα ξεκινήσουν τη διαδικασία της αποσωλήνωσης του 6χρονου.

«Έχει κερδηθεί το στοίχημα της ζωής του μικρού Φώτη. Ολοκληρώθηκε η μείωση της καταστολής, έγιναν κάποιοι έλεγχοι των αντιδράσεων του ασθενούς, κρίθηκαν ικανοποιητικές οι αντιδράσεις που είδαμε οπότε ξαναμπήκαμε σε καταστολή κι αύριο θα κάνουμε μαγνητική τομογραφία του

εγκεφάλου. Θέλουμε να δούμε κάποιες λεπτές δομές στον εγκέφαλο. Αν και ο μαγνήτης είναι καλός ενώ είμαστε διασωληνωμένοι πολύ πιθανόν να μπούμε στη διαδικασία της αποσωλήνωσης. Έχουμε μιλήσει με τους γονείς οι οποίοι είναι ευχαριστημένοι όπως εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του παιδιού τους», δήλωσε στο protothema.gr ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ, Ανδρέας Ηλιάδης.

Leave a Comment