Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Φάρμα Κουκάκη: Κάνει δωρεά πλήρη κλίνη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ

Φάρμα Κουκάκη: Κάνει δωρεά πλήρη κλίνη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ

Δωρεά μίας πλήρους ηλεκτρικής κλίνης Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) βαρέως τύπου, τελευταίας τεχνολογίας, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Δωρεά προς το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό SARS-CoV-2, πραγματοποίησε ηγαλακτοκομική εταιρεία Φάρμα Κουκάκη ΑΕ, ενισχύοντας με σύγχρονο ιατρο-τεχνολογικό εξοπλισμό τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Η δωρεά γίνεται στο πλαίσιο των στοχευμένων παρεμβάσεων της εταιρείας στον τομέα της Υγείας με σκοπό την αναβάθμιση των υποδομών και του εξοπλισμού νοσοκομειακών μονάδων, προς ενίσχυση της ετοιμότητάς τους για την έγκαιρη αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, όπως είναι αυτή που βιώνει η χώρα μας τις τελευταίες εβδομάδες.

Στην ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρονται τα εξής:

«Με αίσθημα ευθύνης στις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας και ο κοινωνικός ιστός της, συμβάλλουμε στην προσπάθεια του Εθνικού Συστήματος Υγείας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, προβαίνοντας σε δωρεά μίας πλήρους ηλεκτρικής κλίνης Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) βαρέως τύπου, τελευταίας τεχνολογίας, στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης.

Ευχόμαστε στο σύνολο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, υπομονή και δύναμη στο δύσκολο έργο τους και ελπίζουμε η ελάχιστη αυτή προσφορά να βοηθήσει στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της κρίσης»

Leave a Comment