Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Φουλ ερωτευμένη η χήρα του Στάθη Ψάλτη – Χωρίς μνημόσυνο για τα 3 χρόνια του ηθοποιού

Φουλ ερωτευμένη η χήρα του Στάθη Ψάλτη – Χωρίς μνημόσυνο για τα 3 χρόνια του ηθοποιού

Στις 21 Απριλίου συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από το θάνατο του κοσμαγάπητου ηθοποιού, Στάθη Ψάλτη αλλά κανείς δεν επισκέφτηκε τον τάφο του για το μνημόσυνο. Και όχι μόνο λόγω κορωνοϊού, αλλά και λόγω της ανύπαρκτης σχέσης της χήρας του με τον

0000

αδελφό και την κόρη του.

Άλλωστε, όπως είχαμε αποκαλύψει, το περυσινό μνημόσυνο, έγινε χωριστά. Άλλο έκανε η Χριστίνα Ψάλτη και άλλο η κόρη του Μαρία. Φέτος δεν έκανε κανείς!

Εν τω μεταξύ, η τελευταία σύζυγός του έχει γυρίσει εδώ και ένα χρόνο (δυο χρόνια δηλαδή μετά τον θάνατο του Ψάλτη) νέα σελίδα στη ζωή της. Η ηθοποιός, είναι ζευγάρι με τον Αντώνη Κάρδαρη που δραστηριοποιείται στον χώρο της

εστίασης και όπως φαίνεται είναι ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο στην ζωή της, αφού η ίδια έκανε μια σπάνια ανάρτηση με αφορμή τα γενέθλιά του. Μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram τη συνόδευσε με όμορφες ευχές αποκαλώντας τον μάλιστα «άντρα της ζωής της».

Η Χριστίνα Φιτσάκη όπως είναι το πατρώνυμό της, γνώρισε το νέο σύντροφό της πριν από ένα χρόνο μέσω

κοινής παρέας και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Αφορμή για να βγει το ειδύλλιο στη δημοσιότητα ήταν η τότε τρυφερή διαδικτυακή ευχή της ηθοποιού προς τον αγαπημένο της, πάλι ανήμερα των γενεθλίων του. «Happy birthday angel», είχε γράψει στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε το ζευγάρι:

Leave a Comment