Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Φουσκώνει μόνη της σε 10 λεπτά και χωράει 6 άτομα - Διαθέτει μέχρι και ψυγείο για παγωμένες μπύρες

Φουσκώνει μόνη της σε 10 λεπτά και χωράει 6 άτομα - Διαθέτει μέχρι και ψυγείο για παγωμένες μπύρες

h Αν υπάρχει ένα πράγμα που γνωρίζει πολύ καλά το Sam’s Club, είναι ότι το μεγαλύτερο είναι και το καλύτερο όταν πρόκειται για φουσκωτά θαλάσσης – απλώς κοιτάξτε το γιγαντιαίο φουσκωτό αεροπλάνο που κυκλοφόρησε πέρυσι. Λίγο πριν από το καλοκαίρι, το Sam’s Club κυκλοφόρησε μια νέα παρτίδα φουσκωτών και αυτήν την φορά πρόκειται την νέα ρετρό ροζ λιμουζίνα.

0000

Θα διασκεδάσετε περισσότερο κάτω από τον ήλιο με αυτό το νέο φουσκωτό θαλάσσης. Το γιγαντιαίο αυτό φουσκωτο έχει μήκος περίπου 6,5 μέτρα και πλάτος 3,5 μέτρα, οπότε υπάρχει άφθονος χώρος για να πάρετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα. Είναι κατασκευασμένο από

βαρύ τύπου PVC και διαθέτει λαβές βαρέως τύπου. Έχει ενσωματωμένα φουσκωτά καθίσματα για εσάς και πέντε φίλους σας. Υπάρχουν ακόμη και έξι θήκες για ποτήρια ή δοχεία, καθώς και ένα ενσωματωμένο ψυγείο που μπορείτε να γεμίσετε με πάγο για να διατηρήσετε τα ποτά σας κρύα.

Είναι αρκετά εύκολο να φουσκώσετε και να ξεφουσκώσετε το ροζ “νησί λιμουζίνας” με γρήγορη απελευθέρωσης της βαλβίδας ασφαλείας χρησιμοποιώντας ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα αερίου , η οποία συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο. Μόλις το φουσκώσετε, θα δείτε όλες τις

δροσερές λεπτομέρειες που προσδίδουν στο φουσκωτό το διασκεδαστικό ρετρό στιλ του. Υπάρχει ένα φουσκωτό παρμπρίζ, πλευρικοί καθρέφτες και πλατφόρμα στο πίσω μέρος, ώστε να μπορείτε να βγείτε από το νερό με ευκολία.

Παρόλο που υπάρχουν πολλά μέρη για να καθίσετε και αράξετε στο φουσκωτό νησί σας, στο “καπό” και στο “πορτ μπαγκάζ” υπάρχει χώρος για να ξαπλώσετε και να απλωθείτε. Τώρα το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να παραγγείλετε το Retro Pink Limo Island στο Sam’s Club για 199,98 $ και τα καλοκαιρινά σας σχέδια είναι έτοιμα να τεθούν σε δράση.

Leave a Comment