Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Φτωχότερoς ο πολιτισμός μας - Τέλος η εκπομπή του Σεφερλή από τον ANT1 μετά τις αντιδράσεις του κόσμου

Φτωχότερoς ο πολιτισμός μας - Τέλος η εκπομπή του Σεφερλή από τον ANT1 μετά τις αντιδράσεις του κόσμου

Τέλος η εκπομπή του Σεφερλή από τον ANT1 μετά τις αντιδράσεις του κόσμου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Open Weekend» οι υπεύθυνοι του καναλιού του Αμαρουσίου πήραν απόφαση να μην συνεχιστεί η εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή SuperMammy, μετά και την θύελλα αντιδράσεων που ξέσπασε για το περιεχόμενο της εκπομπής.

Η νέα σειρά τουΜάρκου Σεφερλήέχει

0000

προβληθεί μόλις δύο φορές ωστόσο έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω του τα φώτα, καθώς οι αντιδράσεις -από την πρεμιέρα κιόλας τουSuper Mammy– έφτασαν να γίνουν ακόμη καιπρώτο trend στο Twitter. Αυτές ακριβώς οι αντιδράσεις φαίνεται πως αλλάζουν στην στάση και τα πλάνα του ΑΝΤ1 απέναντι στη σειρά που προβάλεται κάθε Κυριακή βράδυ.

Όπως διαβάζουμε στοreader.gr, παρότι το Super Mammy είχε πάρει το «πράσινο φως» και για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, τα δεδομένα αλλάζουν. Πλέον οι άνθρωποι του καναλιού φαίνεται πως βγάζουνεκτός προγραμματισμού της νέας σεζόν, τη νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή και οι

λόγοι δε έχουν να κάνουν με την τηλεθέαση. Αλλωστε το δείγμα των δύο μόλις επεισοδίων είναι μικρό για να μπορέσει κάποιος να μιλήσει γιαχαμηλή τηλεθέαση. Σύμφωνα, λοιπόν, με την εκπομπή, οι ηχηρές διαμαρτυρίες στα σοσιαλ μεδια επηρέασαν τις αποφάσεις των ανθρώπων του καναλιού.

Παράλληλα και οι ίδιοι και κατ’ επέκταση οΑΝΤ1δε θεωρεί ότι εν έτει 2022 δε γίνεται να υπάρχει τέτοιου είδους χιούμορ στην ελληνική τηλεόραση. Μάλιστα όπβς αναφέρθηκε είναι πολύ πιθανό να

υπάρξει παρέμβαση στα επόμενα επεισόδια, για όσο διαρκέσει η σειρά.

Επιτέλους, έστω και καθυστερημένα οι ιθύνοντες αντιλήφθηκαν πως δε είναι δυνατόν να προβάλλονται στερεότυπα που τόσο αγώνα δίνουμε ως κοινωνία για να τα απαλείψουμε.

Ενδιαφέρον είναι επίσης πως ο ΑΝΤ1 σκέφτεται να περιορίσει σκηνές από το συγκεκριμένο πρόγραμμα που πιθανόν να προσέβαλλαν εκ νέου τους τηλεθεατές.

Leave a Comment