Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Γεωργιάδης σε αγρότη: «Τα έσπειρες με τον Τσίπρα, να τα πας στην Κουμουνδούρου»

Γεωργιάδης σε αγρότη: «Τα έσπειρες με τον Τσίπρα, να τα πας στην Κουμουνδούρου»

Με εκνευρισμό απάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης σε τευτλοπαραγωγό που του παραπονέθηκε για την τιμή της σοδειάς του. Μετά από μια έντονη συζήτηση, κατέληξε παραπέμποντας στην προηγούμενη κυβέρνηση

Την ψυχραιμία του έχασε ουπουργόςεπενδύσεων και ανάπτυξηςΆδωνις Γεωργιάδηςόταν οι αγρότες τευτλοπαραγωγοί κατά τη συνάντηση που είχανε μαζί του στο εργοστάσιο ζαχάρης Πλατέος Ημαθίας, την Παρασκευή 15/11 τον ρώτησαν τι θα γίνει με την παραγωγή του 2019, με ποια τιμή θα απορροφηθεί το προϊόν και από ποιον.

Στο σημείο εκείνο παρενέβη ο επενδυτής Χρήστος Καραθανάσης ο οποίος ανέφερε ότι το προϊόν θα πληρωθεί με 32 ευρώ. Επειδή όμως δεν διευκρινιζόταν πώς θα γίνει αυτό, το λόγο πήρε ο υπουργός και φανερά εκνευρισμένος είπε στον αγρότη με τον οποίο συνομιλούσε. “Εάν μπορείς να βρεις κάπου καλύτερα (τιμή), μπορείς να τα πας”.

Συνέχισε δε πολιτικοποιώντας πλέον το θέμα λέγοντας: “εσύ τα έσπειρες με τον Τσίπρα, να τα πας λοιπόν στην Κουμουνδούρου. Για να πάρει την απάντηση από τους αγρότες: “εσύ ευχαρίστησες τον Πιτσιόρλα όταν παρέλαβες το υπουργείο”.

Δείτε το video

0000

[news247.gr]


ΚΑΝΤΕ ΛΙΚΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ "διαφορετικό" ΕΔΩ
> Related Items:, ,

Recommended for you

Leave a Comment