Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Γιαγιά 72 χρονών βρήκε την αγάπη σε ένα Νιγηριανό άνδρα 45 χρόνια νεότερο

Γιαγιά 72 χρονών βρήκε την αγάπη σε ένα Νιγηριανό άνδρα 45 χρόνια νεότερο

Μια γιαγιά έξι παιδιώνπαλεύει να βγάλει βίζα στο νέο της σύζυγο, ο οποίος είναι μικρότερός της κατά 45 χρόνια καιζει 4,000 μίλια μακριά. Οι δυο τους συναντήθηκαν από κοντά για πρώτη φορά την ημέρα του γάμου τους.

Η Angela Nwachukwu, ηλικίας 72 ετών, παντρεύτηκε τον σύζυγό της CJ Nwachukwu τον Απρίλιο του 2015, μόλις τρεις μήνες μετά τη γνωριμία τους στοFacebook.

Ησυνταξιούχος οδηγός ταξίαπό τη Weymouth λέει ότι δεν μπορούσε να αντισταθεί στον27 ετών σύζυγό της από τη Νιγηρία όταν άρχισε να μιλάει μαζί του, και ένιωσε καταρρακωμένηόταν οι αιτήσεις τους γιαέκδοση βίζας απορρίφθηκαν.

Λέει ότι έχει ξοδέψει μέχρι στιγμής £20,000 γι’ αυτόν για τα έξοδατων δικηγόρων που ανέλαβαν την έκδοση βίζαςκαι για τις πτήσειςπου έκανε για να τον επισκεφθεί, αλλάυποστηρίζει ότι εκείνος θα της πληρώσει τα μισά όποτε μπορέσει.

Είπε στηthe Sunότιέμεινε μόνη της μετά τηδιάλυση του γάμου της, έξι μήνες πριν γνωριστούνστο διαδίκτυο.

Μια μέρα βρήκε ένα μήνυμα και ένα αίτημα φιλίαςαπό τον Nwachukwu και ξεκίνησε να συνομιλεί διαδικτυακά μαζί του.

Είπε:“Ήταν τόσο όμορφος, με μεγάλα καφέ μάτια και ένα τέλειο σώμα.”

“Μιλούσαμε για ώρες για τις οικογένειές μας και τα χόμπι μας.Ήταν σαν να γνωριζόμαστανεδώ και χρόνια.Πριν καλά καλά το καταλάβω, αρχίσαμε να ανταλλάσσουμε μηνύματα καθημερινά.”

“Παρά το τεράστιο χάσμα ηλικίας μας, τα πηγαίναμεπολύ καλά. Δεν μπορούσα να το ελέγξω και άρχισα να αναπτύσσω συναισθήματα γι’ αυτόν.Προσπάθησα να σταματήσω τον εαυτό μου, αλλά μάταια.”

Προς έκπληξή της, βρήκετην πρόταση γάμουστο Skype την οποίαδέχτηκε με χαρά.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Λάγοςτης Νιγηρίας, και έκτοτε έχει δει βρεθεί δύο φορές.

ΗNwachukwu δεν έχει εκδώσει ακόμητουριστική βίζα στοσύζυγό της αφού όλεςοι αιτήσεις της έχουν απορριφθεί.

Παρά τις κριτικές του κόσμου, η Nwachukwu επιμένει ότι ο γάμος της δεν είναι απάτη, επειδή δεν έχει χρήματα και δεν ήταν σύμφωνη με αυτό στην αρχή.

Τώρα ελπίζει ότι θα μπορέσει να αποκτήσει φοιτητική βίζα γιανα τον φέρει κοντά της.

Οι Βρετανοί πολίτες μπορούν να υποβάλουν αίτηση για οικογενειακή βίζα για να μεταφέρουν τους συντρόφουςτους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Είναι μια δαπανηρή διαδικασία – το Υπουργείο Εσωτερικών χρεώνει £ 1,464 σταάτομα που προέρχονται από χώρες εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι σύζυγοι που ζητούν να μετακινηθούν μαζί με τους συντρόφουςτους πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν να στηρίξουν τον εαυτό τους και τοσύντροφό τους, και ότι θα ζήσουν μαζί του για δύο χρόνια.

Οι σύζυγοι θα έχουν στη συνέχεια άδεια ναπηγαινοέρχονται για περίπου δυόμισι χρόνια καιμετά απ’ αυτό το διάστημα θα πρέπει να κάνουν ανανέωση.

ΟNwachukwu πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξει ότι μπορεί να στηρίξει τον εαυτό του για να του χορηγηθεί βίζα γάμου, σύμφωνα με τοΥπουργείο Εσωτερικών.

Πριν από δύο χρόνια, η Julie Dag από το Μπόρνμουθείπε πως εξαπατήθηκε αφού ξόδεψε£ 20,000 για να φέρει στη χώρα της τον μουσικόLamin Sidibeh, τον οποίο ερωτεύτηκε όταν ήταν για διακοπές στη Γκάμπια, στη Δυτική Αφρική, το 2007.

Εμφανίστηκε σε ένα ντοκιμαντέρ του Channel 5 στο οποίο αποκάλυψε ότι είχε παντρευτεί τον Sidibeh, και πριν φύγουν γιατο μήνα του μέλιτος εκείνη είχεεκδώσει τη βίζα του.Αλλά μέσα σε τρεις μήνες από την επιστροφή τους στην Αγγλία, εκείνος την εγκατέλειψε.

Leave a Comment