Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Γιάννη πάλεψε για χάρη μου - Συγκλονίζει ο αδελφός του 25χρονου που τραυματίστηκε βουτώντας για τον Σταυρό

Γιάννη πάλεψε για χάρη μου - Συγκλονίζει ο αδελφός του 25χρονου που τραυματίστηκε βουτώντας για τον Σταυρό

«Γιάννη, πάλεψε για χάρη μου»! Συγκλονίζει ο αδελφός του 25χρονου που τραυματίστηκε «βουτώντας» για τον Σταυρό

Ο αδερφός του δίνει μάχη με τη λευχαιμία

0000

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί το μήνυμα του αδελφού τού άτυχου 25χρονου Γιάννηαπό τη Δροσιά Ευβοίας, οοποίος δίνει για έκτη μέρα μάχηστη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας τουΚΑΤμετά τονσοβαρό τραυματισμό που υπέστηανήμερα τωνΘεοφανίων,όταν βούτηξε στα παγωμένα νερά τηςΑμαρύνθουγια να πιάσει τονΣταυρό.

Οι γιατροίπαλεύουν δίπλα του ελπίζοντας ότι θα βγει νικητής, ενώ έξω από το δωμάτιο του νοσοκομείου προσεύχονται όλη την ώρα για να τελειώσει ο εφιάλτης οι γονείς του, ηαρραβωνιαστικιά τουκαιο αδελφός του, που πάσχει από λευχαιμία. Μάλιστα, ο Γιάννηςήθελε να πιάσει τον Τίμιο Σταυρό για να εκπληρώσει το τάμα του,ώστε να εισακουστούν οι προσευχές του για να γίνει καλά ο αδελφός του.

«Αδελφέ μου, είσαι ο πρωταρχικός λόγος ύπαρξής μου και το

καμάρι μου! Πάλεψε για χάρη μου, όπως παλεύω κι εγώ για σένα τόσους μήνες! Είσαι η ζωή μου όλη, είσαι τα πάντα μου. Σ’ αγαπώ!»ανέφερε συντετριμμένος ο τελευταίος, σε ένα μήνυμά του που λύγισε καρδιές.

Ο θείος του 25χρονουείπε ότι τη μοιραία μέρα ήταν μαζί με τον Γιάννη και ο πατέρας του, και εξήγησε πωςο ανιψιός του δεν έπεσε στη θάλασσα για χαβαλέ, όπως ακούστηκε.

«Δεν το έκανε για χαβαλέ. Ενα παιδί που πάει για χαβαλέ δεν έχει μαζί του τον πατέρα του. Ενα παιδί που είναι θρησκευόμενο δεν θα πήγαινε να κάνει χαβαλέ με το θρησκευτικό σύμβολο. Είναι ένα εργατικό παλικάρι, πολύ σεβαστικό»είπε χαρακτηριστικά για τον

25χρονο, η κατάσταση της υγείας του οποίου παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή,γεγονός που αφήνει μια χαραμάδα ελπίδαςότι θα καταφέρει να ανοίξει τα μάτια του και να τους χαμογελάσει.

Πηγή : newsbreak.gr

Leave a Comment