Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Γιάννης Πάριος - Η νέα σύντροφος του είναι ξανθιά καλλονή και κατά πολύ νεότερή του

Γιάννης Πάριος - Η νέα σύντροφος του είναι ξανθιά καλλονή και κατά πολύ νεότερή του

Ο Γιάννης Πάριος είχε μια έντονη προσωπική ζωή πριν πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τα φώτα της δημοσιότητας και να αποσυρθεί στο σπίτι του στην Πάρο το οποίο όπως έχουμε δει από φωτογραφίες είναι πολύ εντυπωσιακό.

Ο κορυφαίος τραγουδιστής έχει παντρευτεί δυο φορές και έχει

0000

αποκτήσει τέσσερις γιους. Την πρώτη φορά με τη Ντίνα Μαρκοπούλου, με την οποία απέκτησε τον τραγουδιστή, συνθέτη, στιχουργό και παρουσιαστή Χάρη Βαρθακούρη και τον Θανάση Βαρθακούρη. Τη δεύτερη φορά, με την ηθοποιό Σοφία Αλιμπέρτη, με την οποία έχει τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον Νικόλα Βαρθακούρη. Ωστόσο, πολύ πρόσφατα είχαν βγει φήμες πως ο καλλιτέχνης είναι ξανά σε σχέση.

Τόσο η εφημερίδα Espresso όσο και η Real life, είχαν αναφέρει σε δημοσιεύματα τους πως ο Πάριος είναι ξανά ερωτευμένος με ξανθιά καλλονήαεροσυνοδόμε

καταγωγή από τηνΘεσσαλονίκη.

Αυτή είναι η σύντροφος του Γιάννη Πάριου

Σύμφωνα με τα όσα είχε αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Espresso η «μούσα» του Γιάννη Πάριου δε ήταν συνέχεια μαζί του στην Πάρο το καλοκαίρι, λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας της στην αεροπορική εταιρεία. Βρέθηκε εκεί μόνο για ένα διήμερο και επέστρεψε στη

δουλειά της έχοντας στο κινητό της φωτογραφίες από τις πιο όμορφες γωνιές του κυκλαδίτικου νησιού.

«Με τον Γιάννη Πάριο δε συναντιούνται στην Αθήνα, αλλά στη Θεσσαλονίκη. Είναι επιλογή του, για να αποφεύγουν τους παπαράτσι. Τον χειμώνα η Στέλλα ήταν στην πρεμιέρα του αγαπημένου της και μάλιστα σε privé τραπέζι, παρέα με φίλες και συναδέλφους της, ενώ έχει βρεθεί και σε καλοκαιρινές συναυλίες του» είχε αναφερθεί στην εφημερίδα ίδια.

Leave a Comment