Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Γιώργος Χρανιώτης: «Αυτοϊκανοποιήθηκα στο Survivor, σε έναν φοίνικα το έκανα»

Γιώργος Χρανιώτης: «Αυτοϊκανοποιήθηκα στο Survivor, σε έναν φοίνικα το έκανα»

Ο ηθοποιός έκανε και χιούμορ με το μέρος όπου ξέδωσε, λέγοντας πως το αναπολεί

ΟΓιώργος Χρανιώτηςβρέθηκε καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή τηςΝαταλίας Γερμανούκαι μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις σεξουαλικές ορμές στοSurvivor!Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης και ηθοποιός φάνηκε στην απάντηση του αρκετά ειλικρινής.

Σε ένα κλασικό παιχνίδι με πιο προσωπικές ερωτήσεις, ο συνεργάτης της εκπομπής Κώστας Τσούρος, ρώτησε τον ηθοποιό αν στο Survivor υπήρξε στιγμή που να ικανοποίησε τις σεξουαλικές του ορέξεις. Η ερώτηση σαφώς αναφερόταν σε ικανοποίηση με κάποιο άλλο άτομο. Άλλωστε, πολλά είχαν δει το φως της δημοσιότητας τότε για ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ των παιχτών.

Ο Γιώργος Χρανιώτης δεν απέφυγε την ερώτηση και απάντησε θετικά. Μόνο που δεν επρόκειτο για ικανοποίηση, αλλά για αυτοϊκανοποίηση των σεξουαλικών του ορμών. Έκανε κιόλας και χιούμορ με το μέρος όπουξέδωσε, λέγοντας πως το αναπολεί.

«Ναι είχα και θα προσθέσω ότι το έκανα μόνος μου. Κάποια στιγμή είχαμε φάει κρέας και μάλλον το αίμα κάτι έκανε στον οργανισμό και ξύπνησαν διάφορα ένστικτα. Αυτό δε γινόταν σε κάποιο συγκεκριμένο χώρο. Σε έναν φοίνικα το έκανα. Μου λείπει αυτός ο φοίνικας».

Δείτε το βίντεο:

Leave a Comment