Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Γκάφα από το παλάτι -Διέρρευσαν τα επικρατέστερα ονόματα και το φύλο του μωρού της Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες]

Γκάφα από το παλάτι -Διέρρευσαν τα επικρατέστερα ονόματα και το φύλο του μωρού της Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες]

Από τότε που η Μέγκαν Μαρκλ πήρε άδεια μητρότητας τον περασμένο μήνα δεν υπάρχει ουσιαστικά καμία πληροφόρηση από το Παλάτι για το πότε θα έρθει στον κόσμο το βασιλικό μωρό.

Οι Βρετανοί όπως ήταν αναμενόμενο έχουν εκνευριστεί με την Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι και τους καλούν να δείξουν το μωρό, καθώς δεν έχουν ιδέα ούτε για το πότε θα γεννήσει η Δούκισσα του Σάσεξ, ούτε για το φύλο και το όνομα του μωρού, λεπτομέρειες οι οποίες ως συνήθως δεν αποκαλύπτονται από την βασιλική οικογένεια για κανένα νέο μέλος της.

Η Μέγκαν Μαρκλ

Mετά από έρευνα της βρετανικής εφημερίδας Express, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες για το βασιλικό μωρό από την επίσημη ιστοσελίδα του παλατιού.

Ωστόσο μετά από έρευνα της βρετανικής εφημερίδας Express, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες για το βασιλικό μωρό από την επίσημη ιστοσελίδα του παλατιού.

Συγκεκριμένα στην επίσημη σελίδα royal.uk μπορεί να βρει κανείς ξεχωριστές σελίδες για κάθε μέλος της βρετανικής οικογένειάς, καθώς εκεί δημοσιεύονται φωτογραφίες και επίσημο υλικό από το Παλάτι.

Αν για παράδειγμα κανείς πατήσει στο όνομα του «Πρίγκιπα Λούις» θα βρει τις φωτογραφίες του από τότε που έκλεισε το ένα έτος.

Η Μέγκαν Μαρκλ

Τα ονόματα που φαίνεται πως διέρρευσαν από το Παλάτι είναι «Πρίγκιπας Αλέξανδρος», «Πρίγκιπας Ιάκωβος» και «Πρίγκιπας Αλέξανδρος».

Ωστόσο αν πληκτρολογήσει κανείς στην αναζήτηση ένα τυχαίο όνομα, τότε τα αποτελέσματα βγάζουν την επισήμανση πως αυτή η ιστοσελίδα δεν βρέθηκε.

Η εφημερίδα λοιπόν δοκίμασε διάφορα ονόματα και διαπίστωσε πως σε μόνο 3 ονόματα, η διαδικασία αυτή δεν ακολουθείται.

Κι αυτό γιατί σε τρία ανδρικά ονόματα αντί να εμφανιστεί η ένδειξη «η ιστοσελίδα δεν βρέθηκε», ο χρήστης απλώς επιστρέφει στην αρχική σελίδα του σάιτ, πράγμα που σημαίνει πως ενδεχομένως τα ονόματα αυτά επεξεργάζονται από τους τεχνικούς του βασιλικού σάιτ.

Τα ονόματα αυτά είναι «Πρίγκιπας Αρθουρ», «Πρίγκιπας Τζέιμς» και «Πρίγκιπας Αλεξάντερ».

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι

Μπορεί αυτή η έρευνα να μην αποκαλύπτει ακριβώς το όνομα του βασιλικού μωρού, ωστόσο αποκαλύπτει το φύλο του.

Μπορεί αυτή η ερασιτεχνική έρευνα να μην αποκαλύπτει ακριβώς το όνομα του βασιλικού μωρού, ωστόσο αποκαλύπτει το φύλο του, καθώς αν βγουν τα παραπάνω αληθινά, το μωρό της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι θα είναι αγόρι.

Επιπλέον, η διακόσμηση του baby shower είχε πει πως το βασιλικό μωρό θα είναι κορίτσι, ωστόσο το αντίθετο είχε αφήσει να εννοηθεί η φίλη της Μέγκαν Μαρκλ και ηθοποιός του Suits, Αμπιγκέιλ Σπένσερ.

Η κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ είχε εμφανιστεί στο πολυτελές baby shower της Μέγκαν Μαρκλ στην Νέα Υόρκη κρατώντας δώρο με μπλε περιτύλιγμα.

Τι τελικά απ΄όλα θα είναι αλήθεια; Η απάντηση αναμένεται να δοθεί από μέρα σε μέρα.

Leave a Comment