Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Globetrotters: Αγριος καβγάς άνευ προηγούμενου Αντελίνας-Χάρη [βίντεο]

Globetrotters: Αγριος καβγάς άνευ προηγούμενου Αντελίνας-Χάρη [βίντεο]

1

Κόκκινο «χτύπησαν» τα νεύρα και οι εντάσεις στο χθεσινό επεισόδιο του Globetrotters με την Χάρη Βαρθακούρη και την Αντελίνα να μαλώνουν διαρκώς.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Globetrotters, ο Παντελής με τον Χρήστο βρέθηκαν στην Μποτσουάνα, ο Στέλιος Κρητικός με τον γιο του Μιχαήλ Άγγλο στο Μεξικό και ο Χάρης με την Αντελίνα Βαρθακούρη στην Σκωτία.

Το ζευγάρι βρέθηκε συγκεκριμένα στο Ινβερνές της Σκωτίας όπου ξεκίνησαν με την αναζήτηση του θρυλικού τέρατος της λίμνης του Λοχ Νες και στην συνέχεια έπρεπε να κατασκευάσουν μία σχεδία και να κάνουν αγώνες στο ποτάμι. Η κατασκευή της σχεδίας ήταν ουσιαστικά εύκολη, αλλά η Αντελίνα έδινε συνεχώς στον Χάρη εντολές για το τι έπρεπε να κάνει και πού να πάει, με αποτέλεσμα ο μουσικός να αρχίσει να εκνευρίζεται, όπως έχει συμβεί εξάλλου αρκετές φορές σε άλλα επεισόδια του Globetrotters.

Στην συνέχεια, κι αφού ολοκλήρωσαν την κατασκευή της, που αποτελούνταν από κορμούς δέντρων δεμένους με σκοινί και μπλε βαρέλια για να επιπλέει επάνω στο νερό, ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη ανέβηκαν στην σχεδία, ο ένας από την μία πλευρά και ο άλλος από την άλλη και έπρεπε να κάνουν κουπί για να φτάσουν στον τερματισμό. Όμως, κατά την διάρκεια αυτής της διαδρομής υπήρξε μεγάλη ένταση, με την Αντελίνα να ουρλιάζει στον Χάρη.

0000

Ο αγώνας με την σχεδία και η Αντελίνα σε έξαλλη κατάσταση

Ο λόγος ήταν πως η Αντελίνα ήταν πολύ ανταγωνιστική θέλοντας να νικήσει τους αντιπάλους της, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση με τον σύζυγό της. Σε κάποια στιγμή, άρχισε να φωνάζει στους αντιπάλους πως δεν είναι δίκαιο όλο αυτό με τον Χάρη να της εξηγεί πως κατάφεραν να φτιάξουν μία σχεδία και να επιπλεύσουν επάνω στο νερό. «Θα έπρεπε να είμαστε χαρούμενοι εμείς οι δύο. Έχουμε φτιάξει μία σχεδία και την έχουμε βάλει στο νερό. Χε@@@καμε εάν αυτοί πηγαίνουν πιο γρήγορα ή όχι. Κυριολεκτικά, όμως» της λέει ο Χάρης Βαρθακούρης.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη ήταν πολή ανταγωνιστική κατά την διάρκεια του αγώνα με αποτέλεσμα να υπάρξουν πολλές εντάσεις και νεύρα/Φωτογραφία: YouTube

Τότε, η Αντελίνα Βαρθακούρη στην προσπάθειά της να πάνε πιο γρήγορα, του προτείνει να καθίσουν πιο μπροστά στην σχεδία, με τον Χάρη να της εξηγεί πως δεν χρειάζεται να το δοκιμάσουν γιατί δεν έχει νόημα και πως αν καθίσουν πιο μπροστά μπορεί να φύγουν τα πίσω βαρέλια και να βουλιάξουν. Στην συνέχεια, η Αντελίνα βάζει το κουπί από την μέσα πλευρά της σχεδίας, ουρλιάζοντας όταν αντιδρά ο Χάρης. «Βάλε λίγο το κουπί από την μέσα πλευρά και πάμε να το δοκιμάσουν» του λέει με τον Χάρη να έχει γυρίσει από την άλλη πλευρά το κεφάλι του και να της λέει τελικά σε υψηλούς τόνους: «Δεν μπορώ! Δεν μπορώ να το βάλω από μέσα! Μπορείς να το βάλεις απ’ έξω όπως το κάνουμε και οι δύο;». Η Αντελίνα Βαρθακούρη όμως επιμένει, λέγοντας πως έτσι ίσως να πάει πιο γρήγορα η σχεδία, και ίσως να ξεκουραστούν και τα χέρια τους. «Όχι, αυτό τραβάει δύναμη, αυτό δεν τραβάει» λέει σε έξαλλη κατάσταση με τον σύζυγό της να της απαντά: «Αγάπη μου, χαλάρωσε, χαλάρωσε λίγο. Γκαρίζω εξαιτίας σου».

Αφού τελικά το δοκιμάζουν, η Αντελίνα Βαρθακούρη επιμένει πως πάνε πιο γρήγορα με τον Χάρη να της λέει πως πάνε το ίδιο. «Δεν πάμε πιο γρήγορα. Θέλεις να νομίζεις ότι πάμε πιο γρήγορα; Εντάξει, πάμε πιο γρήγορα. Έχεις δίκιο». Αλλά, η Αντελίνα τότε εγκαταλείπει την προσπάθεια λέγοντας πως γι’ αυτήν δεν είναι αγώνας και πως θα κάτσει εκεί και θα περιμένει να την βγάλουν. «Ποιος νοιάζεται ποιος θα χάσει» λέει με λίγα «γαλλικά» ο Χάρης με την Αντελίνα να απαντά πως αυτή νοιάζεται.

«Είμαι παλιοχαρακτήρας» λέει η Αντελίνα Βαρθακούρη

«Όταν φτάνουν στην στεριά, η Αντελίνα λέει: «Τέλος, είμαι πολύ νευριασμένη. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το να χάνω, απολύτως κανένα, αλλά έχω πρόβλημα όταν χάνω και ο αγώνας δεν είναι δίκαιος. Γιατί δεν μου βάζεις ένα ταχύπλοο; Εγώ εκνευρίζομαι. Πες ότι θες. Είμαι παλιοχαρακτήρας. Να χάνω, αλλά να χάνω από τα όμοιά μου». Ο Χάρης όμως γελά καθ’ όλη την διάρκεια του μονολόγου της, με την σύζυγό του να λέει: «Εντάξει, τώρα θα εκνευριστώ και με τον Χάρη και δεν θέλω για πολλοστή φορά» με τον τελευταίο να απαντά: «Ευτυχώς, υπάρχουν κάμερες. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που όλο αυτό καταγράφεται». Η Αντελίνα όμως ακούει το σχόλιό του και τον ρωτάει τι εννοεί, με τον Χάρη να της απαντά: «Που βλέπουν ότι θυμώνεις για αρλούμπες».

Leave a Comment