Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Γλυκά Νερά - Αλλάζει την κατάθεση του ο 32χρονος σύζυγος - Τι εκτιμούν οι Αρχές για τους δράστες

Γλυκά Νερά - Αλλάζει την κατάθεση του ο 32χρονος σύζυγος - Τι εκτιμούν οι Αρχές για τους δράστες

Νέα κατάθεση έδωσε ο 32χρονος πιλότος για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη σύζυγό του Καρολάιν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, οι δράστες έμειναν μέσα στο

0000

σπίτι μισή ώρα ακόμα μετά την δολοφονία της 20χρονης, την οποία σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση έπνιξαν με τα χέρια τους.

Στη νέα κατάθεση που έδωσε ο 32χρονος είπε ότι εισέβαλαν στο σπίτι γύρω στις 05:30 εισέβαλαν στο σπίτι, ενώ αφού έδεσαν τον ίδιο, έδεσαν και την 20χρονη.

Από τη στιγμή που

σταμάτησε να ακούει τη σύζυγό του, εκτίμησε ότι πέρασε ακόμη μισή ώρα μέχρι να φύγουν οι δράστες. Όταν κατάλαβε ότι διέφυγαν χρειάστηκε ακόμα μισή ώρα μέχρι να πιάσει το κινητό του και να το ενεργοποιήσει.

Γλυκά Νερά: Νέα κατάθεση από τον 32χρονο σύζυγο – Τι εκτιμούν οι Αρχές για τους δράστες

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση προέβησαν σε αναπαράσταση, παρουσία του 32χρονου, προκειμένου να αποκτήσουν περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες για το modus operandi των δραστών, καθώς και για τον τρόπο που ο 32χρονος επικοινώνησε με την αστυνομία.

Παράλληλα, τα στελέχη της Δίωξης Εγκλημάτων κατά ζωής και Ιδιοκτησίας εξετάζουν μια λίστα σεσημασμένων που σχετίζονται με ληστείες. Οι αστυνομικοί είναι σχεδόν βέβαιοι πως πρόκειται για σεσημασμένους κακοποιούς.

Όσον αφορά τα στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος, οι αρχές «ξεσκονίζουν» το σπίτι για DNA και αποτυπώματα και εκτιμούν ότι θα βρεθεί γενετικό υλικό, καθώς οι δράστες έμειναν αρκετή ώρα μέσα στο σπίτι και ήρθαν σε επαφή και με τα θύματα.

Θεωρούν, επίσης, ότι η επιλογή του συγκεκριμένου σπιτιού ήταν τυχαία. Οι δράστες φαίνεται να παρακολούθησαν το χώρο και τις κινήσεις του ζευγαριού.

Στο μεταξύ, συναγερμός έχει σημάνει σε αεροδρόμια και λιμάνια, ώστε να μην διαφύγουν οι δράστες.

Leave a Comment