Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Γλυκά Νερά - Δημόσια έκκληση από τη μητέρα της Καρολάιν - Βιντεο

Γλυκά Νερά - Δημόσια έκκληση από τη μητέρα της Καρολάιν - Βιντεο

Μητέρα Καρολάιν:Όπως ήταν αναμενόμενο, η μητέρα της 20χρονης Καρολάιν βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, μετά την αποκάλυψη πως δολοφόνος της κόρης της είναι τελικά ο σύζυγος της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και μάλιστα μπροστά στα μάτια της μόλις 11 μηνών κορούλας τους.

0000

Μητέρα Καρολάιν: Η δημόσια έκκληση από τη μητέρα της Καρολάιν

Έχουν περάσει δύο 24ωρα από την σοκαριστική αποκάλυψη. Μία οικογενειακή φίλη μίλησε στις κάμερες, καθώς θέλησε να μεταφέρει στα Μέσα το μήνυμα της μητέρας του άτυχου κοριτσιού.

Η κα. Χαρίκλεια Θεοδώρου δήλωσε: «Θέλω να σας μεταφέρω ένα μήνυμα. Σας ευχαριστεί πολύ για το ενδιαφέρον που έχετε δείξει. Κατανοεί τη μεγάλη αγωνία που έχετε όλοι για μία δήλωσή της. Αυτή τη στιγμή όμως δεν είναι σε θέση να μιλήσει. Δεν είναι σε

θέση ακόμη να διαχειριστεί αυτό που ζει. Εγώ αυτή τη στιγμή την είδα ήρεμη. Η Σουζάνα είναι μιας άλλης φιλοσοφίας. Είναι μια γυναίκα που ζει τον πόνο της με αξιοπρέπεια. Δε θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Ο αδερφός του Μπάμπη ήταν στο σπίτι της οικογένειας της Καρολάιν, αλλά έφυγε. Σας ευχαριστεί όλους και θα

ήθελε να της αφήσετε λίγο χώρο. Έχει 2-3 μέρες να έρθει στο μνήμα και αυτό την πονάει. Θα ήθελε να σεβαστείτε το πένθος και όλες αυτές τις εξελίξεις».

Leave a Comment