Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Γλυκά Νερά - Η υποδοχή που ετοιμάζουν οι κρατούμενοι στον δολοφόνο - Τον περιμένουμε

Γλυκά Νερά - Η υποδοχή που ετοιμάζουν οι κρατούμενοι στον δολοφόνο - Τον περιμένουμε

Γλυκά Νερά: Αναστάτωση επικρατεί σε πολλές φυλακές της Ελλάδας, με τους κρατούμενους να περιμένουν τον δολοφόνο της 20χρονης Καρολάιν.

Γλυκά Νερά: Οι εξελίξεις στην υπόθεση

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με τον 33χρονο πιλότο, ο οποίος παραδέχθηκε ότι σκότωσε τη γυναίκα του. Στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, σε ένα ατομικό κελί που παρακολουθείται συνεχώς από κάμερες και αστυνομικούς που βρίσκονται έξω από αυτό ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραμένει

0000

ψύχραιμος από την πρώτη στιγμή. Έχει συναντήσει τον αδερφό του, που του πήγε ρούχα και ένα βιβλίο, ψυχολόγους της αστυνομίας και τους δικηγόρους που έχουν αναλάβει να τον εκπροσωπήσουν.

Γλυκά Νερά: Οι κρατούμενοι περιμένουν το δολοφόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Live News η υπερασπιστική γραμμή του πιλότου δεν θα απέχει ιδιαίτερα από τα όσα ισχυρίστηκε στην προανάκριση. Αναμένεται να δηλώσει πως έχει μετανιώσει για τη δολοφονία και ότι δεν είχε πρόθεση να

σκοτώσει την Καρολάιν. Θα υποστηρίξει πως δεν ήταν προμελετημένο το έγκλημα και πως τα όσα ακολούθησαν με τη σκηνοθεσία μιας υποτιθέμενης ληστείας μετά φόνου κι τις δηλώσεις που έκανε ως συντετριμμένος σύζυγος και πατέρας, ήταν αποτελέσματα της αγωνίας για την τύχη του παιδιού του.

Γλυκά Νερά: Οι κρατούμενοι περιμένουν τον δολοφόνο

Καθόλου απαρατήρητη έχει περάσει η συμπεριφορά του από την στιγμή της μεταφοράς του στην Ευελπίδων. Ανώτατοι αξιωματικοί έχουν διαπιστώσει ότι φέρεται σαν να είναι πρωταγωνιστής σε αστυνομική ταινία. Όλη του η συμπεριφορά τις 37 ημέρες δεν έδειχνε άνθρωπο με τύψεις και προβληματισμούς.

Βρίσκεται στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, στη γυναικεία

πτέρυγα για λόγους ασφαλείας. Κρατείται μόνος του. Έχει επικοινωνία με τηλεκάρτα όπου συνομιλεί με συγγενικά πρόσωπα και τον δικηγόρο του. Είναι ψύχραιμος και ήρεμος. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το διάστημα που έπαιζε θέατρο η αστυνομία είχε κάνει μια τεράστια κινητοποίηση στις φυλακές. Οι ίδιοι οι ποινικοί είχαν πει ότι θα δώσουν οι ίδιοι λύση στην εξιχνίαση του μυστηρίου.

Επιπλέον, ο Νίκος Ευαγγελάτος αποκάλυψε για την υπόθεση από τα Γλυκά Νερά, On air, πως σύμφωνα με

πληροφορίες, υπάρχει αναστάτωση σε πάρα πολλές φυλακές, όπου οι κρατούμενοι περιμένουν τον δολοφόνο.

Ακολουθεί βίντεο από την τηλεόραση του «Mega» και την εκπομπή «Live News»:

Leave a Comment