Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Γλυκά Νερά - Σε τρεις μέρες κόβεται μια και καλή το χαμόγελο και το χιουμοράκι του Μπαμπη

Γλυκά Νερά - Σε τρεις μέρες κόβεται μια και καλή το χαμόγελο και το χιουμοράκι του Μπαμπη

Γλυκά Νερά Σύμφωνα με τις αναφορές μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, ο δολοφόνος της Καρολάιν, όχι μόνο δεν έχει καταλάβει το μέγεθος και τις συνέπειες της πράξης του, αλλά αντιμετωπίζει την κατάσταση με ψυχραιμία και χιούμορ.

0000

Μάλιστα, όταν έμαθε για τα επαγγέλματα μέσα στις φυλακές, δεν δίστασε να κάνει μέχρι και χιουμοράκι στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, ρωτώντας “Θέση πιλότου έχετε για μένα;”.

Ο δολοφόνος της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά φέρεται σαν να

βρίσκεται σε κατασκήνωση

Τις περισσότερες ώρες της ημέρας, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φαίνεται να έχει πάει σε κατασκήνωση για να περάσει καλά και όχι στην φυλακή για τη δολοφονία της συζύγου του.

Ωστόσο, αυτό το χαμογελάκι θα κοπεί απότομα, καθώς σε τρεις ημέρες, ο ανακριτής, που έχει αναλάβει περαιτέρω την έρευνα της δολοφονίας της άτυχης Καρολάϊν στα Γλυκά Νερά, σηκώνει και πάλι τα μανίκια πιάνει δουλειά και αναμένεται να

καλέσει για καταθέσεις πολύ κόσμο που γνώριζε πράγματα για το ζευγάρι.

Επίσης, θα έχει στα χέρια του τα συμπεράσματα και τις αναλύσεις-πορίσματα του αρμοδίου τμήματος της Ελληνικής Αστυνομίας για τα ηλεκτρονικά ευρήματα και δεν αποκλείεται ο Μπάμπης να κληθεί εκ νέου για συμπληρωματική κατάθεση, οπότε το σίγουρο είναι ότι το

χαμογελάκι θα σβήσει από το πρόσωπό του

Leave a Comment