Ψυχαγωγία Ενημέρωση

GNTM 2: Επική φωτογράφηση με φίδια -Μπήκαν στο παντελόνι, στις μπλούζες τους, φωνές, κλάματα -Ποια αποχώρησε

GNTM 2: Επική φωτογράφηση με φίδια -Μπήκαν στο παντελόνι, στις μπλούζες τους, φωνές, κλάματα -Ποια αποχώρησε

Tα κορίτσια του GNTM ήρθαν αντιμέτωπες με τα φίδια στο επεισόδιο της Δευτέρας και πολλά ήταν τα ευτράπελα που ακολούθησαν.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τον διατροφολόγο, που αφού τα κορίτσια είχαν ακούσει οτι έπρεπε να «στεγνώσουν» τώρα πολλά από αυτά έχουν ποσοστό λίπους 16% και πρέπει να προσέξουν και να τρώνε σωστά.

Και αμέσως μετά ήρθε η ώρα για τα φίδια. Κόκκινα, κίτρινα, ριγέ, λεπτά, χοντρά, ενα φίδι λίγο πιο ζωηρό μπήκε στο παντελόνι μιας υποψήφιας ένα άλλο απείλησε το χέρι της Μαρίας που για λόγους υγείας δεν έπρεπε οπότε και απομακρύνθηκε από τη δοκιμασία, άλλο μπήκε μέσα στη μπλούζα υποψήφιας και άλλο μπλέχτηκε στα μαλλιά.

Το οικολογικό μήνυμα του GNTM

Τα κορίτσια έπρεπε να φωτογραφηθούν κρατώντας φίδι και όχι φορώντας δέρμα φιδιού, περνώντας το οικολογικό το μήνυμα, «φοράμε ψεύτικο φίδι και παίζουμε με το αληθινό». Εντονες ήταν οι αντιδράσεις με πρώτη την Σουζάνα να ξεσπά σε λυγμούς από φόβο. Οι περισσότερες είχαν καταπιεί τη γλώσσα τους, η Καγιά έλεγε «αγάπη μου δεν το χεις ακόμα» και η Ζενεβιέβ ούρλιαζε «το πρόσωπό σου πιο ήρεμο». Ωστόσο όλα πήγαν καλά, τα κορίτσια φωτογραφήθηκαν και έφτασε και η ώρα της αποχώρησης.

Οι κριτές έπιασαν τις φωτογραφίες στα χέρια τους και ήρθε η ώρα της κρίσης. Η χειρότερη εικόνα και κριτική ακούστηκε για την Αργυρώ η οποία σοκαρίστηκε από τα αρνητικά σχόλια και την έντασή τους. Ακολούθησε αυτή της Αννας με την Βίκη Καγιά να της λέει «Πόζαρες πολύ παλιακά, πολύ λάθος». «Είδαμε και την Ασημίνα και την Εμμανουέλα να κάνουν κάτι πολύ απλό και κάτι φανταστικό» είπε η Βίκη Καγιά. «Άννα μου. Παρεξηγείσαι, αντιδράς, δεν συνεργάζεσαι. Αυτό μπορεί να ναι καλό όταν είσαι σούπερ μοντέλο και τα κάνεις όλα τέλεια, τώρα όμως».

Νικήτριες και χαμένες της δοκιμασίας του GNTM

Νίνα και Σπυρούλα ήταν οι νικήτριες της δοκιμασίας και πλεονέκτημα για την επόμενη πήρε η Νίνα. Πολλές από τις κοπέλες ξέσπασαν σε κλάματα από την ένταση, η Γκλόρια, η Αργυρώ και η Σουζάνα έμειναν στο τέλος προκειμένου να επιλεγεί αυτή οποία θα αποχωρήσει και από το GNTM αποχώρησε τελικά η Αργυρώ.

Leave a Comment