Ψυχαγωγία Ενημέρωση

GNTM 2: Η παίκτρια με την αλωπεκία -«Μπράβο σου είσαι μάγκας», είπε η Καγιά [βίντεο]

GNTM 2: Η παίκτρια με την αλωπεκία -«Μπράβο σου είσαι μάγκας», είπε η Καγιά [βίντεο]

Η Λυδία Κατσανικάκη από τα Χανιά βρέθηκε στις οντισιόν του GNTM 2 και εντυπωσίασε τους πάντες.

«Εχω αλωπεκία από τα 11. Αρχικά, φορούσα περούκες γιατί στο σχολείο ήταν δύσκολα, αλλά μετά με πάρα πολλή αγάπη το ξεπέρασε μετά από δύο χρόνια και τις έβγαλα. Αγαπάω τον εαυτό μου ακριβώς έτσι όπως είμαι και τον “πουλάω” με αυτό το παρουσιαστικό», δήλωσε στην κάμερα η διαγωνιζόμενη του GNTM 2.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ενθουσιάστηκε όταν την είδε, δηλώνοντας ότι έχει βαρεθεί όλα τα μαλλιά «κουρτινάκια». «Ουάου, εγώ την θέλω πάρα πολύ αυτή. Αν δεν μου την περάσουν θα κλάψω», είπε η art director του GNTM 2. Η Ζενεβιέβ ενθουσιάστηκε και νωρίτερα με τη Χαρά Παππά, που πέρασε στα bootcamp.

Βίντεο με τη διαγωνιζόμενη του GNTM 2

Η Λυδία άρεσε στους κριτές και το μόνο που ζήτησαν ήταν να φτιάξει τα φρύδια της. «Είσαι από τα πιο σέξι κορίτσια που έχουν περάσει» της είπε ο Δημήτρης Σκουλός, δηλώνοντας πως έχει συγκλονιστικά μάτια και θα ήθελε να «στεγνώσει». Από την πλευρά του ο Αγγελος Μπράτης είπε: «Εχω χάσει τη φωνή μου μαζί σου. Σε βρίσκω φοβερά κλασσική και μοντέρνα ταυτόχρονα». «Έχω συγκινηθεί. Μπράβο σου είσαι μάγκας», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά. Η διαγωνιζόμενη του GNTM 2 πήρε τέσσερα «ναι», ακούγοντας πολύ θετικά σχόλια.

Leave a Comment