Ψυχαγωγία Ενημέρωση

GNTM 2: Η πρώτη ανάρτηση της Κέισι μετά τον τελικό -Ποιους ευχαρίστησε

GNTM 2: Η πρώτη ανάρτηση της Κέισι μετά τον τελικό -Ποιους ευχαρίστησε

Η Κέισι έκανε την πρώτη ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, μετά τους τίτλους τέλους του GNTM 2.

Η Κέισι ήταν η μοναδική από τις τρεις φιναλίστ που δεν κατάφερε να στεφθεί νικήτρια στο GNTM 2, σε έναν τελικό που εξελίχθηκε σε φιάσκο εξαιτίας των προβλημάτων στην ψηφοφορία, με αποτέλεσμα να αναδειχθούν τελικά δύο νικήτριες, η Αννα- Μαρία και η Κάτια.

Κέισι: Ολα τα ωραία κάποτε τελειώνουν

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν για να αρχίσουν καλύτερα!Ο επίλογος γράφτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσα από πολύ προσπάθεια και σκληρή δουλειά! Έχοντας δίπλα μου σωστούς επαγγελματίες μα πάνω απ’ολα αληθινούς ανθρώπους όπως εσείς», έγραψε η Κέισι στην ανάρτησή της, κάνοντας αναφορά σε Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Αγγελο Μπράτη και Δημήτρη Σκουλό.

«Στην καρδιά μου πάντα δυο γυναίκες είδωλα και πρότυπα που ήταν πάντα δίπλα μου», συνέχισε η παίκτρια του GNTM 2, αναφερόμενη στις

0000

Ζενεβιέβ Μαζαρί και Ελενα Χριστοπούλου. «Και φυσικά όλοι οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες που δούλευαν τόσο καιρό για αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα! Εκτός παιχνιδιού, σταθήκατε πλάι μου όλοι εσείς που με πιστέψατε και με αγαπήσατε με τις καλές μου και τις κακές μου στιγμές και πραγματικά η συγκίνηση και η χαρά μου είναι τεράστια. Μόνο ευγνώμων μπορώ να νιώθω. Σας ευχαριστώ για όλα!», κατέληξε το μοντέλο, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της από τις δοκιμασίες του τελικού του GNTM 2.

Leave a Comment