Ψυχαγωγία Ενημέρωση

GNTM 2: Οι κριτές ξεκίνησαν τα περσινά -Η πρώτη παίκτρια που ειρωνεύτηκαν μέχρι τέλους [βίντεο]

GNTM 2: Οι κριτές ξεκίνησαν τα περσινά -Η πρώτη παίκτρια που ειρωνεύτηκαν μέχρι τέλους [βίντεο]

Το GNTM 2 είναι εδώ, έχει επιστρέψει στην τηλεοπτική ζωή κανονικά και κάνει με μια κουβέντα, θραύση.

Αλλες κοπέλες που στέκονται μπροστά στους 4 κριτές του GNTM 2 τα καταφέρνουν και αποσπούν με τη μία τα τέσσερα ναι των κριτών, όπως στην περίπτωση της κούκλας ηθοποιού της σειράς «Επιστροφή» και της 18χρονης πιανίστα, άλλες, όμως, τα βρίσκουν ιδιαίτερα σκούρα. Οπως με την κοπέλα που εμφανίστηκε χθες μπροστά από τους 4 κριτές και το περπάτημά της δεν άρεσε. Και κάπως έτσι ακούστηκαν οι πρώτες χτυπητές ατάκες της φετινής σεζόν στο GNTM 2. Και φυσικά και οι ειρωνείες.

Αφού οι κριτές ζήτησαν από την νεαρή διαγωνιζόμενη του GNTM 2 να αλλάξει το βηματισμό της και να περπατήσει πιο γρήγορα και την ρώτησαν... «Τι θέλεις; Να μας υπνωτίσεις;», το λόγο πήρε ο Αγγελος Μπράτης (τον οποίο στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε να συγκινείται ιδιαίτερα με μια άλλη διαγωνιζόμενη) και να μην της χαρίζεται καθόλου μα καθόλου.

Ο Άγγελος Μπράτης, την ρώτησε

για ποιο λόγο πήγε εκεί και εκείνη του είπε χαρακτηριστικά πως πήγε να κυνηγήσει το όνειρό της. Η απάντηση της διαγωνιζόμενης του GNTM 2, όμως, έκανε έξαλλο τον κριτή του ριάλιτι. Ο Αγγελος Μπράτης έγινε έξαλλος, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Δεν καταλαβαίνω γιατί λέτε όλες ότι ήρθατε να κυνηγήσετε το όνειρό σας».

Αυτό που κάνουν όλες είναι το "ήρθαμε εδώ για να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας", λες και είναι το make a wish», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Σκουλός.
Φυσικά δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση και είδε την πόρτα της εξόδου.

GNTM 2: Η πρώτη παίκτρια που προκάλεσε την οργή των κριτών

Και το... μαρτύριο της νεαρής Κύπριας δεν είχε τέλος, αφού οι γνωστές ειρωνείες των κριτών του GNTM 2 επανήλθαν. Σκουλός, Μπράττης, συνεπικουρούμενοι από τις δύο κυρίες της κριτικής επιτροπής του GNTM 2 έκαναν αυτό που ξέρουν καλύτερα, όπως τουλάχιστον είχαν αποδείξει ήδη από πέρυσι:

Leave a Comment