Ψυχαγωγία Ενημέρωση

GNTM 2: «Χτύπησα το κόκαλο του αιδοίου μου» -Κι όμως, αυτό το είπε παίκτρια, στην κάμερα

GNTM 2: «Χτύπησα το κόκαλο του αιδοίου μου» -Κι όμως, αυτό το είπε παίκτρια, στην κάμερα

Μια ακόμη δοκιμασία για τα επίδοξα μοντέλα του GNTM 2 είχε κλάματα, ίντριγκες, μπηχτές και... ατυχήματα.

Τα κορίτσια του GNTM φόρεσαν αέρινα φορέματα και βρέθηκαν στην αμμουδιά. Εκεί, ανά δύο, κλήθηκαν να ανέβουν σε μια ξύλινη κατασκευή που έμοιαζε με πελώριο ρολόι και να ποζάρουν για τον φακό του φωτογράφου.

Βίντεο: Αγώνας δρόμου για μια θέση στο GNTM 2

Πριν όμως ανεβούν στην ξύλινη σκάλα σε σχήμα «Λ», τα κορίτσια του GNTM 2 έπρεπε να τρέξουν. Ένας αγώνας δρόμου για να αποφασιστεί ποια από όλες θα επιλέξει τα ζευγάρια της φωτογράφησης. Η Σουζάνα αποδείχτηκε πιο γρήγορα από όλες και ήταν εκείνη που έκανε το ταίριασμα των μοντέλων, που θα ανέβαιναν δύο, δύο την κατασκευή για την φωτογράφηση.

Το ατύχημα της Μαρτίνας του GNTM

«Κόμπλαρα πάρα πολύ και ήθελα να αποδείξω ότι μπορώ να τα καταφέρω και δεν τα κατάφερα» είπε με δάκρυα στα μάτια μετά την φωτογράφηση η Μαρτίνα του GNTM αμέσως μετά την φωτογράφησή της. «Δεν είμαι σίγουρη ότι έχω λήψη, γιατί εκεί που πήγα να κάνω αυτό με τα πόδια μου, η Μαρίνα δεν είχε πόζα και το να το κάνω μόνη μου δεν είχε νόημα» συμπλήρωσε η παίκτρια ρίχνοντας λίγο από το φταίξιμο στο ταίρι της για την δοκιμασία, την Μαρίνα.

«Επίσης χτύπησα το κόκκαλο του αιδοίου μου» ακούγεται στη συνέχεια να λέει η Μαρτίνα του GNTM 2 για το ατύχημα που είχε την ώρα της φωτογράφησης. «Χτύπησα το αιδοίο μου γιατί προσπαθούσα να κρατηθώ από το ξύλο με τα μπούτια μου, ο κ. Σκουλός ζήτησε να μείνω εκεί, εγώ περίμενα τη Μαρίνα να στηθεί και στιγμή χτύπησα στη γωνία και πόνεσα πάρα πολύ».

Leave a Comment