Ψυχαγωγία Ενημέρωση

GNTM - Ο κούκλος εύζωνας που πηρε τα 4 ΝΑΙ και τρελανε ολες τις γυναικες

GNTM - Ο κούκλος εύζωνας που πηρε τα 4 ΝΑΙ και τρελανε ολες τις γυναικες

Πρεμιέρα έκανε χθες το GNTM 3 και η κριτική επιτροπή έπρεπε να επιλέξει τους άνδρες και τις γυναίκες που θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση. Ένας εξ αυτών ήταν και ο 24χρονος εύζωνας Δημήτρης Κοκονάκης.

Αρχικά στην audition εμφανίστηκε ο 19χρονος Ανδρέας, οινολόγος με καταγωγή από την

0000

Αμαλιάδα, που παρότι άκουσε κάποια αρνητικά σχόλια για το σώμα του, πέρασε τελικά με τέσσερα «ναι» στην επόμενη φάση.

Ένας άλλος διαγωνιζόμενος όμως, που εντυπωσίασε τη Βίκυ Καγιά, τον Δημήτρη Σκουλό, τον Άγγελο Μπράτη και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, ήταν ο Δημήτρης Κοκονάκης. Ο 24χρονος ασχολείται επαγγελματικά, όπως είπε, με τη γυμναστική αλλά και το μόντελινγκ.

Ο νέος coach, μάλιστα, Γιώργος Καράβας, τρελάθηκε και τον

χαρακτήρισε «κούκλο», λέγοντάς του πως θα πάρει 4 στα 4, καθώς, όπως του είπε, έχει όλα τα προσόντα για να βρίσκεται στο GNTM 3 αλλά και για να πρωταγωνιστήσει.

Τρελάθηκε η κριτική επιτροπή του GNTM με τον εύζωνα

Όταν εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή, η Βίκυ Καγιά και η Ζενεβιέβ Μαζαρί δεν μπόρεσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους για τον νεαρό με το που τον είδαν να πλησιάζει. Οταν ο 24χρονος τους αποκάλυψε πως ήταν εύζωνας, η Βίκυ Καγιά αναφώνησε

«γεια σου, τσολιά μου!», μην κρύβοντας τον ενθουσιασμό της για τον υποψήφιο παίκτη του GNTM, ο οποίος, μάλιστα, έχει ίδια καταγωγή με την ίδια.

O 24χρονος είναι γυμναστής και ασχολείται τον τελευταίο καιρό με το μόντελινγκ

O 24χρονος είναι γυμναστής και ασχολείται τον τελευταίο καιρό με το μόντελινγκ

Οι κριτές ενθουσιάστηκαν τόσο που μάλλον... παρασύρθηκαν και ζήτησαν από τον 24χρονο να κάνει τον βηματισμό των ευζώνων στην πασαρέλα του GNTM. Εκείνος αρνήθηκε ευγενικά, λέγοντάς τους ότι δεν γίνεται επειδή φοράει το τζιν του.

Όπως αποκάλυψε ο 24χρονος, εργάζεται ως γυμναστής στην Αθήνα εδώ και 4 χρόνια, ενώ τον τελευταίο καιρό άρχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ. Είπε, μάλιστα, πως επρόκειτο για κάτι τυχαίο, καθώς εκεί που έπινε ένα ποτό με τους φίλους του, τον ανακάλυψε ένας coach και του είπε ότι πρέπει να γίνει μοντέλο. Τελικά, ο Δημήτρης Κοκονάκης συγκέντρωσε 4 «ναι» και πέρασε στην επόμενη φάση του GNTM 3.

Leave a Comment