Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Γονατισε ο Βασίλης Κικίλιας και βοήθησε μητέρα και γιο θύματα τροχαίου - Εσκυψε απο πανω τους και

Γονατισε ο Βασίλης Κικίλιας και βοήθησε μητέρα και γιο θύματα τροχαίου - Εσκυψε απο πανω τους και

Τις πρώτες βοήθειες σε μητέρα και γιο που έπεσαν θύματα τροχαίου στο Γκάζι παρέσχε ο Βασίλης Κικίλιας το βράδυ της Παρασκευής.

Ο υπουργός Υγείας έκανε ποδήλατο στην περιοχή, όταν έπεσε επάνω στο ατύχημα. Οπως μεταφέρει το mgp.gr το περιστατικό σνέβη στην

0000

οδό Πειραιώς, στην είσοδο της Τεχνόπολης. Ενα μικρό ΙΧ έριξε το δίκυκλο με οδηγό τον Στέλιο Λαυράνο, ο οποίος είχε μόλις τελειώσει τη δουλειά του και συνεπιβάτη την μητέρα του. Το αυτοκίνητο έριξε στην άσφαλτο τους δύο επιβαίνοντες και έφυγε χωρίς να σταματήσει!

Ο οδηγός έσπασε το πόδι του και η μητέρα του υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή περνούσε από εκείνο το σημείο, κάνοντας ποδήλατο, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Αμέσως άφησε το ποδήλατό του και συγχρόνως έδωσε βοήθεια στους

τραυματίες την ώρα που τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ και κάλεσε και σε βοήθεια διερχόμενους γιατρούς, προσφέροντας σημαντική υπηρεσία.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο κ. Κικίλιας με ζήλο και πραγματική φροντίδα επέβλεψε την επί τόπου περίθαλψη και δεν έφυγε παρά μόνο όταν οι τραυματίες μπήκαν στο ασθενοφόρο.

Δείτε τις φωτογραφίες από το σημείο:

Leave a Comment