Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Γονείς αγόρασαν μπογιά να βάψουν το γκράφιτι του Μαραντόνα από σχολείο γιατί είναι κακός

Γονείς αγόρασαν μπογιά να βάψουν το γκράφιτι του Μαραντόνα από σχολείο γιατί είναι κακός

Γονείς αφαιρούν γκράφιτι του Μαραντόνα από σχολείο γιατί είναι κακό πρότυπο για τα παιδιά τους

Ένας καλλιτέχνης αποφάσισε να δημιουργήσει ένα γκράφιτι για τον Ντιέγκο Μαραντόνα σε σχολείο στη Θεσσαλονίκη, αλλά προκάλεσε αντιδράσεις. Τι είπε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων.

0000

Ο Ηλίας Στύλος, ο οποίος έφτιαξε το γκράφιτι του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στην Καλαμαριά, έκανε γνωστό πως οι γονείς και η διευθύντρια του σχολείου αντέδρασαν με την εικόνα του Αργεντίνου στο προαύλιο.

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του συγκεκριμένου σχολείου στη Θεσσαλονίκη έφερε έντονες αντιδράσεις, επειδή όπως λένε ο Μαραντόνα δεν αποτελεί καλό πρότυπο για τα παιδιά, λόγω της χρήσης ουσιών που έκανε στο παρελθόν.

Ο Hayate, όπως είναι το καλλιτεχνικό όνομα, έχει κάνει πολλά έργα στο

παρελθόν και για τη μορφή του Αργεντίνου χρειάστηκε τρεις ημέρες. Πάντως, μετά τις αντιδράσεις γνωστοποίησε πως θα ζωγραφίσει ξανά τη μορφή του Ντιέγκο Μαραντόνα σε άλλο σημείο της πόλης.

​Ακολουθήστε τη σελίδα των αθλητικών του sputniknews στο Facebook για να διαβάζετε ανάλογες ειδήσεις, συνεντεύξεις, προσωπογραφίες, όλη την ειδησεογραφία από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και να βλέπετε ενδιαφέροντα βίντεο.

Δειτε παρακατω τα βιντεο

Leave a Comment