Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Γωγώ Μαστροκώστα: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη μάχη της με τον καρκίνο [βίντεο]

Γωγώ Μαστροκώστα: Η συγκινητική εξομολόγηση για τη μάχη της με τον καρκίνο [βίντεο]

Η Γωγώ Μαστροκώστα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα» και έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ερχομό της κόρης της Βικτώριας, αλλά και στο πώς ένα τόσο χαρμόσυνο γεγονός, επισκιάστηκε από τον καρκίνο του μαστού, με τον οποίο διαγνώστηκε τρεις μέρες, μετά από τη γέννηση της κόρης της.

«Σκεφτόμουν αν θα δω την κόρη μου να μεγαλώνει», λέει η Γωγώ Μαστροκώστα

Η Γωγώ Μαστροκώστα μίλησε για τη μάχη της με την ασθένεια, τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, έχοντας στο πλευρό της τον άνδρα της, αλλά και για τις σκέψεις της κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Συγκεκριμένα είπε: «Τρεις μέρες αφότου γέννησα ο γιατρός μου ανακοίνωσε ότι έχω καρκίνο στο στήθος. Πριν την πρώτη μου εγκυμοσύνη εγώ είχα ψηλαφίσει κάτι. Δεν στεκόμαστε ποτέ σε μια διάγνωση και σε έναν γιατρό.

Πήγα σε γιατρό και δεν μου έκανε καν μαστογραφία.

Έκανα εξέταση και μου είπε πως είναι όλα καλά.

Και έρχεται εκείνη η ώρα και μου το είπε. Πριν γίνει το οτιδήποτε κατάλαβα τι έγινε. Με έβαλαν κατευθείαν στο χειρουργείο και με το που ξυπνάω η πρώτη κουβέντα που ακούω είναι “δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι καλά”. Και έπρεπε να είμαι στην απομόνωση να μην βλέπω το παιδί μου. Το ότι δεν τρελάθηκα είμαι πολύ τυχερή. Αυτό που δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ήταν το timing. Προσπαθούσα να ισορροπήσω. Δεν έζησα το παιδί μου μωρό. Είχα μουρλαθεί να κάνω και άλλο μωρό. Κρατούσα το μωρό μου στην αγκαλιά, έκλαιγα και σκεφτόμουν αν θα τη δω να μεγαλώνει. Σε όλη την περιπέτεια της υγείας μου ο Τραϊανός στάθηκε βράχος δίπλα μου. Ο Τραϊανός μου είπε να βγω να μιλήσω για τον καρκίνο στο στήθος για να βοηθήσω τις υπόλοιπες γυναίκες. Τον πρώτο μήνα δεν μπορούσα να διαχειριστώ στην ασθένειά μου. Ο καρκίνος με έκανε να χάσω για πάντα την ανεμελιά μου».

Η Γωγώ Μαστροκώστα αποκάλυψε επίσης, πως πριν αποκτήσει την κόρη της, είχε μία αποβολή, γεγονός που την προβλημάτισε πολύ, αφού ήταν 34 ετών και δεν ήξερε αν θα μπορούσε να αποκτήσει ένα παιδί στο μέλλον.

Leave a Comment