Ψυχαγωγία Ενημέρωση

Γωγώ Τσαμπά - Οτι λεφτα εβγαλα απο τα πανήγυρια τα έφαγα - Τωρα περναω δυσκολα

Γωγώ Τσαμπά - Οτι λεφτα εβγαλα απο τα πανήγυρια τα έφαγα - Τωρα περναω δυσκολα

Στις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες δουλεύει την περίοδο του καλοκαιριού αλλά και στα κιλά που έχασε έκανε αναφορά στην εκπομπή Pop Up, το μεσημέρι της Παρασκευής η Γωγώ Τσαμπά.

0000

Η τραγουδίστρια, η οποία κατάφερε να χάσει συνολικά 14 κιλά, μίλησε επίσης για τις δουλειές που κάνει το καλοκαίρι για να μπορέσει να ανταπεξέλθει και στο οικονομικό κομμάτι.

«Θα πω μια φράση μόνο όσο κι αν ακουστεί βλάχικη ή όπως αλλιώς ακουστεί Νομίζω ότι τα πανηγύρια τα φορέσαμε τα γυαλιά! Νομίζω το λέει η απάντηση μου. Τραγουδάω και 8 ώρες σερί. Είναι πάρα πολλές οι ώρες. Αυτό που αγαπάω πιο πολύ είναι η

επαφή οπότε το να είμαι καλή τραγουδίστρια και να το λέω εγώ, δεν με ωφελεί κάπου. Άρα, εφόσον τόσος κόσμος στερείται για να έρθει να με ακούσει, εμένα με ευχαριστεί, με ικανοποιεί, με γεμίζει και δεν με νοιάζει καθόλου» είπε σε ό,τι αφορά στο κομμάτι της δουλειάς και συμπλήρωσε:«Δεν λέω πως έφτασα τα όρια μου. Αν φτάσω, θα πάω στο νοσοκομείο όπως και έχει συμβεί. Κάθε καλοκαίρι μια δυο επισκέψεις θα τις κάνω ανά την

Ελλάδα από υπερκόπωση. Όταν δουλεύεις 3 μήνες, όμως, τον χρόνο τα χρήματα τελειώνουν. Όσο κομπόδεμα κι αν είχα, τελείωσε».

Τέλος,η Γωγώ Τσαμπά έκανε αναφορά και στην ζωή της στον Ορχομενό καθώς και στους λόγους που δεν ζει μόνιμα στην Αθήνα.

Leave a Comment